Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Încă un boschetar găsit mort în Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La câteva zile după ce la subsolul unui bloc din Burdujeni a fost găsit un bărbat decedat, cu fața desfigurată de șobolani, ieri după amiază, trupul neînsuflețit al unui alt bărbat a fost găsit pe raza aceluiași cartier, tot într-o scară de bloc.

În ambele cazuri a fost vorba de oameni ai străzii.

Ieri, la ora 17.19, o mașină a Serviciului Județean de Ambulanță la bordul căreia se afla și un medic s-a deplasat de urgență pe Calea Unirii numărul 39, la blocul 92, scara A, acolo unde locatarii dăduseră peste cadavrul unui bărbat.

Echipajul de pe autosanitară a constatat decesul, în timp ce polițiștii sosiți la fața locului au identificat victima în persoana lui Dorin Tudose, în vârstă de 35 ani, din București.

 

Fusese la cerșit pe la ușile locatarilor

Din primele cercetări efectuate de oamenii legii a reieșit că, nu cu foarte mult timp înainte de a fi găsit mort, boschetarul fusese pe la ușile locatarilor la cerșit.

Sâmbătă după amiază, la ora 15.38, un bărbat în vârstă de 37 de ani, Tiberiu Pasat, a fost găsit decedat în subsolul unui bloc din cartierul Burdujeni. Bărbatul a murit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar până să fie descoperit a fost hrană pentru şobolani, rozătoarele mâncându-i cea mai mare parte a feţei şi făcându-l de nerecunoscut. Cumplita descoperire a fost făcută în blocul numărul 136, de pe strada Tineretului, la subsolul de la scara E, de doi oameni ai străzii, care au găsit cadavrul când au vrut să intre în subsol.

Din audierile efectuate de oamenii legii a rezultat că Tiberiu Pasat consuma frecvent şi în cantităţi mari băuturi alcoolice, iar vineri noapte s-a adăpostit să doarmă, așa cum, de altfel, obișnuia, în respectivul subsol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un boschetar găsit mort în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1095 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Încă un boschetar găsit mort în Burdujeni4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei