Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Circulaţie îngreunată

Intrarea la Iulius Mall şi strada Energeticianului, afectate de lucrări ISPA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier de pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, Calea Unirii, va fi afectat în următoarele zile în zona sensului giratoriu de la Iulius Mall de o serie de lucrări de montare a unei conducte de apă potabilă.

Lucrările, care au început de ieri, de pe strada Energeticianului, pe care se merge către Termica Suceava, îi vor afecta atât pe cei care vor avea de intrat şi de ieşit în parcarea de la Iulius Mall, cât şi pe cei care vor intra în sensul giratoriu, într-o anumită măsură.

Mai exact, echipele firmei TMUCB trebuie să facă racordul între conductele de apă potabilă care sunt montate în paralel cu podul peste apa Sucevei, pe estacadă, cu cele care au fost montate anul trecut pe Calea Unirii, pe porţiunea cuprinsă între sensul giratoriu de la Iulius Mall şi până la sensul giratoriu de la pasajul CFR.

Drept urmare, în următoarele zile, va fi afectat traficul rutier pe strada Energeticianului, care este folosită şi de cei care aveau de intrat sau de ieşit în parcarea Iulius Mall, pentru ca în momentul când se ajunge aproape de Calea Unirii, să fie închise temporar arterele de intrare şi de ieşire de la Mall.

 

Forţele TMUCB, suplimentate cu o sută de oameni din această săptămână

La comandamentul ISPA de ieri, unde reprezentanţii firmei TMUCB au anunţat începerea lucrărilor, primarul Sucevei, Ion Lungu, le-a cerut să lucreze cu mai multe echipe, pentru a finaliza lucrarea cât mai repede, având în vedere că se apropie sărbătorile de Paşte şi multă lume începe deja să se aprovizioneze pentru acest eveniment.

Lungu le-a cerut directorilor TMUCB să suplimenteze forţele de lucru, chiar de săptămâna aceasta, cu o sută de muncitori aduşi din ţară, pentru ca lucrările începute să fie finalizate, pe cât posibil, până în Paşte, iar drumurile să fie redate circulaţiei.

„Avem de înfruntat şi acest nou duşman, vremea, care nu ne permite să lucrăm la ritmul dorit şi să fie respectate termenele stabilite, dar trebuie să ne chinuim să facem cât mai mult, chiar şi în condiţii defavorabile, pentru a finaliza toate lucrările ISPA până la finele acestui an”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intrarea la Iulius Mall şi strada Energeticianului, afectate de lucrări ISPA.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Intrarea la Iulius Mall şi strada Energeticianului, afectate de lucrări ISPA4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei