Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Setul de onoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Victorie Victor!! Hănescu a înfrânt! Rezistenţa îndârjită a lui Federer a fost spulberată. Tenismanul nostru l-a pus la punct, că prea îşi luase arogantul ăla nasul la purtare. De fapt la punct l-a pus de la început, căci tot timpul reuşea să-i ia câteva puncte pe meci. Acum l-a pus la set, fiindcă a reuşit inimaginabilul, i-a luat un set lui Federer. Hai că e drăguţ, poate data viitoare nu se mai rezumă doar la schimb de sandwich-uri. Acum serios, aş fi fost entuziasmat precum cei care au dat titluri de-o şchioapă pe chestia asta, dacă Hănescu avea vreo douăzeci de anişori şi se întrevedea un însemnat progres într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat. Dar Victor al nostru a început să coboare implacabil, precum soarele la scăpătat. Cel mai aproape de Top 20 a fost aproape acum vreo cinci ani, iar de atunci a fost într-un recul lent dar sigur, ceea ce-i firesc pentru un jucător la aproape 29 de ani. Mai degrabă Federer, şi el cam la aceeaşi vârstă, a privit meciul ca pe un antrenament oficial, prelungit pentru a-şi intra în mână după o oarecare pauză competiţională. Ca dovadă, în decisiv a apăsat pe minge şi a încheiat sec, cu 6-1.

Tot aici, la Open-ul Paribas de la Indian Wells, favoritul numărul doi, Djokovic, a fost de trei ori la o minge de părăsirea turneului! Neamţul Kohlschreiber a avut 40-0 pe serviciul sârbului în decisiv, dar n-a fost să fie şi până la urmă a cedat la tie-break. Nadal a trecut fără probleme de tururile inaugurale şi speră să-şi apere cu succes titlul cîştigat anul trecut. Interesant că primii trei clasaţi în ierarhia ATP şi totodată primii trei favoriţi ai competiţiei sunt şi câştigătorii din 2004 încoace: Federer – de trei ori la rând, Nadal în 2007 şi 2009, iar Djokovic în 2008. Să fie rândul lui Murray?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Setul de onoare.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Setul de onoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei