Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Tragedie

A murit cu carnetul de şomaj în mână, aşteptând viza lunară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit, ieri dimineaţă, pe holurile Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, în timp ce aştepta să intre într-un birou al instituţiei, pentru a-şi viza carnetul de şomaj. Un sfârşit tragic al unui om care s-a trezit şomer în prag de 50 de ani şi a cărui dramă o trăiesc mii de alţi suceveni.

 

Martorii au povestit că bărbatul, Nelu Pintilescu, venise de la prima oră a dimineţii la AJOFM, pentru a obţine viza lunară pe baza căreia putea încasa indemnizaţia de şomaj. Se pregătea să intre într-un birou, cu carnetul în mână, iar înaintea lui, la rând, mai era un alt bărbat, cu care stătea de vorbă. Brusc, a căzut de pe picioare, inconştient, pe hol. Cineva l-a udat cu apă, încercând să-l readucă în simţiri, a fost alertată Salvarea, însă nu s-a mai putut face nimic, inclusiv eforturile medicilor de a-l resuscita fiind zadarnice. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 8.20, iar la sosirea medicului de pe ambulanţă bărbatul era deja în stop cardio-respirator. Corpul neînsufleţit a rămas întins pe holul de la parterul agenţiei în jur de două ore, până când a fost ridicat şi dus direct la morgă.

„Asta este viaţa, munceşti, trudeşti şi te trezeşti dat afară şi nu mai găseşti nimic de lucru”, se plângea unul dintre zecile de şomeri care aşteptau să intre în birourile agenţiei, şi care avea în faţă, la câţiva metri, o imagine de coşmar: un cadavru acoperit cu o pânză, două lumânări la căpătâi şi, la picioare, o plasă cu actele cu care decedatul venise la agenţia de „Şomaj”.

 

Lucrase până în decembrie, ca instalator la o firmă din Suceava

„Este o tragedie care ne-a marcat profund pe toţi. Pur şi simplu a căzut de pe picioare şi nu s-a mai putut face nimic, deşi medicii au încercat aproape o oră să-l resusciteze. Vreau ca în numele tuturor angajaţilor să transmit cele mai sincere condoleanţe familiei”, a declarat Aurelia Focşa, directorul AJOFM Suceava. Ea a precizat că bărbatul figura ca şomer de la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, ultima oară lucrând ca instalator la o firmă din Suceava. La locuinţa din cartierul Burdujeni unde locuia bărbatul am găsit-o pe soţia acestuia. Copleşită de durere, femeia ne-a spus doar că soţul său nu ştia să sufere de vreo boală, astfel că vestea a căzut cu trăsnet peste toţi membrii familiei. Am mai aflat că acesta are un băiat şi o fată şi până anul trecut a fost angajat la „Străduinţa”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit cu carnetul de şomaj în mână, aşteptând viza lunară.
 Vizualizări articol: 1471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 11 voturi
A murit cu carnetul de şomaj în mână, aşteptând viza lunară4.2511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jigodii ordinare trimis de
(17 mar 2010, 18:55:08
cu astea ai de a face daca mergi sa iti pui stampila lunar ca ultimii sclavi de pe pamant....se uita la tine la la leprosi....iar ati venit? ei nu se gandesc ca in curand vor avea si ei carnete de someri...
2.   COMUNISTII!!!!! trimis de
(17 mar 2010, 21:33:08
ai mare dreptate generalule.....poate careva dintre ei citesc comentariile si macar sa schimbe ceva acolo cat de putin...desi ma indoiesc,(cand ii vezi ca munca incepe la 8 30 parca si isi bea cafeaua in jumate de ora..cata nesimtire..unt platiti din banii nostrii FRUNTEA SUS FRATILOR NU PLECATI CAPULSIDACA NU VA CONVINE CEVA RECLAMATII... sunt niste ACRITURI sa speram ca generatia urmatoare va avea alta atitudine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei