Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mizerie

Noroiul de pe şantierele ISPA, cărat pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de curăţenie de primăvară, demarată de Primăria Suceava, întâmpină piedici serioase chiar din partea firmelor care efectuează lucrări în folosul întregii comunităţi.

Astfel, cantităţi imense de noroi, pietriş, nisip şi alte reziduuri ajung pe străzile Sucevei, împrăştiate fiind de roţile maşinilor de pe şantierele ISPA pe care se lucrează în prezent.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, care coordonează lucrările de salubrizare la nivelul întregului municipiu, a dat ca exemplu şantierul ISPA de pe strada Petru Rareş, de unde, în cursul zilei de luni, au fost duse cantităţi mari de gunoi pe principala arteră de circulaţie, Calea Unirii.

„De sus de la intersecţia cu Petru Rareş şi până aproape de Grupul Şcolar nr. 2, strada era plină de noroi, pietriş şi pământ căzut de pe roţile camioanelor şi utilajelor care au ieşit de pe şantier. Cred că să cureţe roţile camioanelor e ultima grijă a celor care lucrează pe ISPA, dar sunt necesare şi aceste măsuri, pentru că degeaba încercăm să facem curăţenie în oraş, după o iarnă grea, dacă pe de altă parte mizeria este împrăştiată fără nici o grijă. Luni a trebuit să trimit de trei ori echipele Rosal să cureţe Calea Unirii de mizeria cărată, ori acum noi avem nevoie de aceste echipe să ajungă pe toate străzile principale şi în toate cartierele să cureţe rigolele, să adune mizeria unde este cazul şi să ne ocupăm şi de spaţiile verzi, imediat ce vremea ne va permite”, a declarat  Lucian Harşovschi.

Viceprimarul Sucevei le-a cerut firmelor Pfeiffer şi TMUCB, care execută lucrări ISPA, să cureţe ori chiar să spele roţile camioanelor şi utilajelor la ieşirea din şantier pe stradă, pentru a nu strica imaginea municipiului cu mizeria pe care o împrăştie peste tot.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noroiul de pe şantierele ISPA, cărat pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Noroiul de pe şantierele ISPA, cărat pe străzile Sucevei4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Orbi trimis de
(17 mar 2010, 11:46:56
in orasul asta sunt doar strazi?! administratia s-a uitat la trotuare? strat de nisip si namol de 1-2 cm....domnule cand deschizi un santier, mai ales in oras, trebuie sa iei masuri impotriva mizeriei ce va rezulta in urma activitati pe care o desfasori, protectie impotriva prafului, masinile spalate inainte de a iesi din santier, semnalizarea si marcarea zonei...Nu se respecta?! PENALIZATI! .......suntem imuni la obraz (nu ne arde) dar nu suntem imuni la buzunar!......cand se va aplica legea se vor vedea si rezultate....dar cum sa amendez firma familiei!!!
2.   Sa traiti bine trimis de
(17 mar 2010, 12:09:25
Felicitam pentru operativitatea masurilor pe marii EDILI ai comunei si incercam sa le reamintim faptul c[ toate strazile pe care s-a lucrat sunt noroiase.
Ceea ce place mult primarului prelipcar portocaliu.
Hei treziti-va cei de la primarie mediu, sanatate. Traim in glodul facut de lucrarile ISPA, chiar nu puteti sa dati amenzi celor care au facut mizeria asta orbila in comuna asta, sau sa-i puneti sa stranga mizeria?
3.   Auziti si va minunati! trimis de
(17 mar 2010, 17:46:08
"...sa curete ori chiar sa spele rotile camioanelor si utilajelor la iesirea din santier pe strada, pentru a nu strica IMAGINEA MUNICIPIULUI...."

SA mori de ras nu alta? Ce imagine sa strice? Mai este oare ce strica? Numai noroi peste tot... Avea dreptate dnul de mai sus. Trotuarele sunt jalnice. Dupa ce ca sunt inguste, in mare parte sunt pline de masini. Unde sunt si nu sunt masini noroiul e ca pe ulite. Cineva zicea de comuna? Care comuna ca e un catun plin de noroi, mizerie, masini parcate peste tot. S-au construit zeci de blocuri noi fara UN LOC DE PARCARE. S-au dat autorizatii peste tot dar nu era normal sa faca si spatii de parcare? Nu ai loc? Construieste unde o sa ai si loc de parcare!
Nu e asa dle primar?
3.1  RE: Auziti si va minunati! trimis de
(18 mar 2010, 15:42:16
Locuri de parcare?Ce aia domle?aiureli!Spune-mi si mie cum sa aiba locuri de parcare cand astia au autorizat construirea de blocuri aproape in strada!Uitati-va un pic la blocul nou de mai jos de Procredit de pe Marasesti,si sa-mi spuneti ca ala nu a mancat si trotuarul?!!Pai dei care vor iesi in balcon pot lejer sa-si scuture porcariile direct in capul trecatorilor,asta daca nu va fi si trecut in proprietate privata,orice fiind posibil la noi si preautorizat de primarie bienseur!blocul nou de pe Narciselor la fel,e facut aproape in strada,deasupra traficului fiind in permanenta o macara care-si plimba greutatile,carucioarele si tot ce vreti peste capul celor din trafic sau al pietonilor.Tot la fel de autorizate si unele statii speciale de taxi(ale unei firme private cu acces in sferele inalte)care se afla bine merci pe domeniul public,dar cine sa le deranjeze cand corb la corb nu-si scoate ochii?Desi au fost batalii curate intre taximetristii din firmele concurente,cui ii pasa?
4.   Noroaie pan la c.... trimis de
(18 mar 2010, 09:52:12
BAIETZI, LINISTITZI-VA! PRIMARU NOSTRU DE MUNICIPIU DE-ABIA ACUM SE SIMTE CA ACASA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei