Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mar 2010 - Anul XV, nr. 58 (4349)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La beci

Individul acuzat că şi-a violat mătuşa în vârstă de 76 de ani a picat detectorul de minciuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul acuzat că a violat o bătrână în vârstă de 76 de ani, din comuna Fântânele, a picat, ieri, detectorul de minciuni.

Deşi a fost nesincer la întrebările puse de poliţişti, Mirel Fasolă, în vârstă de 34 de ani, care este rudă cu victima (nepot), a continuat să îşi menţină varianta iniţială: că e nevinovat.

Surse judiciare ne-au mărturisit că până la urmă suspectul a recunoscut toate acuzaţiile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru, suspectul a fost reţinut, aseară, pentru 24 de ore, şi, cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru viol şi violare de domiciliu.

În noaptea de luni spre marţi (8/9 martie a.c.), Elena J. s-a trezit în casă cu un individ care avea faţa acoperită cu o căciulă. Bătrâna se afla în pat şi se uita la televizor, iar agresorul s-a repezit asupra ei şi i-a smuls hainele de pe ea, a luat-o la bătaie şi a violat-o.

Septuagenara susţine că a reuşit la un moment dat să-i dea jos căciula de pe faţă violatorului şi i-a văzut chipul, recunoscându-l pe nepotul ei, Mirel Fasolă.

După ce violatorul a plecat din casă, bătrâna, cu ultimele puteri, s-a dus la o cunoştinţă din comună şi i-a povestit tot ce s-a întâmplat, fiind anunţată şi poliţia.

Luat la întrebări de poliţiştii din comună, la scurt timp după primirea reclamaţiei, Mirel Fasolă a declarat că nu e nimic adevărat şi că bătrâna, cunoscută consumatoare de băuturi alcoolice, îl confundă.

Medicii legişti care au examinat-o pe Elena J. au confirmat existenţa unui raport sexual recent şi a unor leziuni care pledează pentru infracţiunea de viol.

Fasolă a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi va afla în cursul zilei de astăzi dacă se va întoarce acasă sau va rămâne închis în celulele de la subsolul poliţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul acuzat că şi-a violat mătuşa în vârstă de 76 de ani a picat detectorul de minciuni.
 Vizualizări articol: 1296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Individul acuzat că şi-a violat mătuşa în vârstă de 76 de ani a picat detectorul de minciuni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei