Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mar 2010 - Anul XV, nr. 58 (4349)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Casa de Pensii

De mâine se eliberează o nouă serie de bilete de tratament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Casa Judeţeană de Pensii Suceava sunt înregistrate, până în momentul de faţă, 6.381 de cereri pentru biletele de tratament destinate pensionarilor. Directorul acestei instituţii, Camelia Chitul, a precizat că după prima serie, din luna februarie a.c., 71 de pensionari suceveni au obţinut aceste bilete de tratament. Ea a arătat că următoarele bilete de tratament vor fi acordate în perioada 12 – 15 martie, fiind disponibile 56 de bilete.

„Se ştie că începând de anul acesta biletele de tratament acordate pensionarilor şi asiguraţilor sistemului public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale se acordă după noi criterii, stabilite prin decizia Casei Naţionale de Pensii. În acest context este important să precizăm că cei care vor să obţină un bilet de tratament depun la sediul Casei Judeţene de Pensii formularul tip, însoţit de un cupon de pensii şi o copie a buletinului de identitate”, a spus Camelia Chitul.

Ea a adăugat că datele înscrise în formularul tip sunt transmise Casei Naţionale de Pensii, care stabileşte punctajul acordat fiecărui solicitant, raportat la noile criterii. Apoi, Casa Judeţeană de Pensii Suceava primeşte lista nominală a persoanelor beneficiare de bilete de tratament, care va fi afişată la sediul acestei instituţii. Camelia Chitul a spus că numai după aprobare, persoanele care beneficiază de bilete de tratament trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Suceava, cu trimiterea de la medicul de familie, în dublu exemplar. Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava a mai declarat că, în cazul în care persoana care întruneşte un punctaj ce îi permite să beneficieze de un bilet de tratament va refuza biletul acordat, nu va mai beneficia de acordarea altui bilet în anul respectiv.

Cererile pentru bilete de tratament se completează numai pe formularul special comunicat de Casa Naţională de Pensii şi pot fi transmise prin poştă, la adresa Suceava, str. Ilie Ilaşcu fn, la numărul de fax 0230-210740, pe e-mail-ul Casei de Pensii Suceava, bilete@cjpsv.ro, sau se pot depune la sediul acestei instituţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De mâine se eliberează o nouă serie de bilete de tratament.
 Vizualizări articol: 1514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
De mâine se eliberează o nouă serie de bilete de tratament5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei