Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2010 - Anul XV, nr. 48 (4339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

„Zilele Adopţiei” la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi Oficiul Român pentru Adopţii organizează în perioada 1-8 martie 2010 „Zilele Adopţiei”, eveniment ce are ca scop creşterea gradului de informare a populaţiei cu privire la procedura adopţiei, particularităţile şi importanţa fiecărei etape în parte.

În această perioadă, specialişti din cadrul Compartimentului Adopţii vor fi prezenţi zilnic, în zilele lucrătoare, între orele 14:00 şi 16:00, la telefonul copilului, pentru a oferi informaţii. Cei interesaţi pot suna la numerele de telefon 0230/983 (telefonul copilului) sau 0230/551449, pentru a afla mai multe detalii despre etapele adopţiei interne.

În cadrul acestei campanii, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava îşi propune să prezinte noutăţile aduse de actuala legislaţie cu privire la adopţie, principiile care stau la baza reglementărilor în vigoare, importanţa fiecărei etape a procedurii de adopţie şi conştientizarea tuturor celor implicaţi în procesul de adopţie că elementul central îl constituie identificarea unei familii pentru un copil, nu a unui copil pentru o familie.

Oficiul Român pentru Adopţii implementează acest proiect în toată ţara, iar rezultatul va constitui premisa pentru dezvoltarea unei strategii naţionale de recrutare a familiilor adoptatoare.

Pentru mai multe detalii referitoare la proiect, cei interesaţi se pot adresa purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Liviana Enea, şi consilierului juridic al Compartimentului Adopţii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Gabriela Prundel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Zilele Adopţiei” la Suceava.
 Vizualizări articol: 1513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Zilele Adopţiei” la Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei