Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2010 - Anul XV, nr. 48 (4339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Investiţie

Estetică non-chirurgicală cu laser, la Policlinica Bethesda

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un laser de ultimă generaţie,cu aplicaţii în dermatologie, chirurgie vasculară, estetică şi cosmetică a fost achiziţionat de policlinica privată Bethesda, care şi-a lărgit astfel gama tratamentelor pe care le oferă pacienţilor săi.

Reprezentând o investiţie de 120.000 euro, laserul este unic în Moldova, în ţară mai existând doar patru astfel de aparate, dintre care două în Bucureşti, spune managerul unităţii sanitare, dr. Ştefan Puşcaşu.

“Este un Laser Cutera, cu multiple posibilităţi, pe care decizia Guvernului de neimpozitare a profitului reinvestitm-a motivat să-l cumpăr. Apoi, m-am gândit că am fost nominalizat ca cetăţean de onoare al oraşului Suceava datorită contribuţiei mele în sistemul de sănătate şi cel social şi, fiindcă eu cred că am făcut totuşi prea puţin, am căutat şi voi căuta să aduc sistemul de sănătate din judeţul Suceava la un nivel care să-mi facă cinste. Am avut o colaborare foarte bună cu băncile, care au fost foarte înţelegătoare şi mi-au dat credit în condiţii avantajoase şi în termen corespunzător”, a afirmat ieri, în conferinţă de presă, directorul de la Bethesda.

 

Tratamente vasculare, epilare, întinerire şi frumuseţe

Cu Laserul Cutera, pacienţii îşi pot rezolva varicele de pe picioare sau vasele plesnite de pe faţă, dar în acelaşi timp îşi pot întineri şi înfrumuseţa faţa şi corpul.

“Aparatul tratează trans-cutanat, fără cicatrice şi semne, şi vase mici, de până la 2-3 milimetri, de culoare roşie sau albăstruie, care sunt distruse şi dispar imediat. Este o tehnologie nedureroasă, cu efect rapid, iar pacientul poate pleca imediat acasă şi îşi poate relua activităţile zilnice”, a arătat dr. Radu Petrea, adăugând că o şedinţă de 30 minute costă 100 euro.

Aparatul este util şi pentru femeile şi bărbaţii care doresc să arate mai tineri, să scape definitiv de mustaţă sau de părul nedorit de pe picioare.

„Tratamentele sunt nedureroase, comode, iar unele dintre ele pot fi făcute şi într-o pauză de masă. Aparatul permite, printre altele, efectuarea unui lifting nechirurgical, tratează ridurile fine, tenul îngroşat, porii dilataţi, discromiile, problemele de textură şi luminozitate ale pielii”, a explicat dr. Ingrid Petrea, care a dat şi câteva preţuri: un epilat de mustaţă costă 40 de euro şedinţa (sunt necesare şi până la zece şedinţe la un interval de două luni), un epilat pe picioare costă 300 euro şedinţa (se fac 6-8 şedinţe, maxim 10),  liftingul costă 500 euro şedinţa (sunt necesare 3-4 şedinţe la interval de 4-6 săptămâni), în timp ce peelingul facial costă tot 500 de euro şedinţa (se face o şedinţă, maxim două).

Cu Laserul Cutera vor lucra doctorii Ingrid şi Radu Petrea, Laura Boroda şi Victorina Macovei, toţi cei patru medici fiind instruiţi cu privire la tehnicile de utilizare de specialişti de la Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Estetică non-chirurgicală cu laser, la Policlinica Bethesda.
 Vizualizări articol: 4171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 12 voturi
Estetică non-chirurgicală cu laser, la Policlinica Bethesda3.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Business trimis de
(27 feb 2010, 12:34:04
Propaganda continua!
Acu doi ani ne vorbeati de Super-Mega-Modernul-Nemaivazut RMN care pana la urma s-a dovedit a fi doar o tigaie cu magneti.
Mai toti pacientii care au avut nevoie de o "confirmare de rezultat" au fost nevoiti sa refaca RMN-ul in alte parti pt ca cel de la Bethesda nu are decat 2000 gauss (0,2 tesla). Adica mediocru!
Un aparat RMN bun ar trebui sa aiba macar 20.000 Gauss (2tesla) tinand cont totusi ca unul de mare finete are 140.000 Gauss!
2.   Replica trimis de
(27 feb 2010, 13:07:43
Domnule Chronos, se vede de la o posta ca esti depresat si complexat de realizarile de la Bethesda si te roade invidia ca numai in aceste conditii poti vorbi despre Bethesda, care este o unitate medicala de referinta, nu numai in Suceava, dar si la nivel national, si inafara de dumneata, toti pacientii au fost multumiti de serviciile si de dotarea acestei policlinici. Pe langa ca esti in eroare cu performanta RMN-ului, ar fi fost utila parerea ta despre acest laser, dupa un consult la psihiatru.
Felicitari Policlinicii Bethesda si succes!
2.1  RE: Replica trimis de
(27 feb 2010, 13:33:22
Monsieur Releu, nu am niciun motiv sa fiu complexat de realizarile clinicii Bethesda pentru ca personal nu am avut nimic de pierdut si nimic de castigat de pe urma acesteia. Nu am pomenit nimic despre lasere si cadre medicale pt ca nu este cazul. In schimb am o parere extrem de pertinenta despre RMN-ul de la Bethesda!
Este de K a k a ! Punct.
Daca fraierii tin neaparat sa-si faca de pomana un RMN de 0,2 Tesla la acelasi pret cu unul pe 2 Tesla asta e treaba lor!
3.   Sunt probleme la word-ul vostru? trimis de
(27 feb 2010, 14:33:00
Am scris vreo trei fraze in care mi-am manifestat bucuria acizitionarii si.... au disparut, s-au sters !?
3.1  RE: Sunt probleme la word-ul vostru? trimis de
( 1 mar 2010, 09:41:41
S-au sters, fara cicatrice si semne, exact ca mustata sau parul de pe picioare cu nemaiauzitul si nemaivazutul laser CUTERA!

Pt RELEU - iti doresc sa mergi cu cineva la cardiologie ( de bolnav, nu de plictiseala, ca de boala merg oamenii) si sa astepti 2 ore pe holuri supraincalzite pt. ca pe onor medicul il doare in locul unde nu-l bate soarele de pacientii care platesc consultatia cu bani grei si intarzie la serviciu, si n-are nici bunul simt sa-si ceara scuze, astfel ca in momentul in care intri (dupa ce numerele de ordine se repeta de cateva ori - adica nr. 1 de 3 ori, nr. 2 de 4 si tot asa) acesta (pacientul nu medicul) sa aiba tensiunea 20 cu 15 si medicul sa fie foarte mirat si indignat de asa ceva!!!!!!
4.   :)) trimis de
( 1 mar 2010, 10:39:51
Nu te roaga nimeni sa mergi. Zi "merci" de caldura..decat sa stai sa ingheti...
oricum..nicaieri nu sunteti voi multumiti...voi romanii! Si cum peste tot sunt diferite categorii de oameni, va inteleg si pe voi , "nemultumitii"laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei