Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2010 - Anul XV, nr. 47 (4338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Flutur vrea să-i aducă pe Vlădescu şi Videanu pentru o întâlnire cu oamenii de afaceri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a declarat că intenţionează să-i invite la Suceava pe ministrul Finanţelor şi pe cel al Economiei, Sebastian Vlădescu, respectiv Adriean Videanu, pentru a se întâlni cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţ. Flutur a precizat că o astfel de întâlnire este necesară, cu atât mai mult cu cât în urma unei discuţii pe care a avut-o cu mai mulţi oameni de afaceri din judeţ aceştia au ridicat o serie de probleme pe care le au şi care ar putea fi dezbătute în prezenţa celor doi miniştri.

Şeful administraţiei judeţene a precizat că printre problemele ridicate de oamenii de afaceri se numără lipsa finanţărilor pentru firme, dar şi comportamentul băncilor atunci când agenţii economici solicită credite. Gheorghe Flutur a mai adăugat că oamenii de afaceri i-au declarat că se simt „ocoliţi” de băncile din România care au capital majoritar străin şi că împrumuturile se obţin foarte greu.

Preşedintele CJ Suceava a precizat că reprezentanţii firmelor au declarat că şi-ar dori ca la Suceava să fie deschisă o sucursală a unei bănci româneşti care a fost deschisă recent în zona Ardealului, Banca Comercială Feroviară.

„În acelaşi timp, firmele au reclamat obiceiurile şi tertipurile ţeparilor, adică cei care încheie contracte, iau marfa, apoi falimentează firmele şi dau societatea spre lichidare. Iar după asta îşi înfiinţează alte firme şi nu păţesc nimic”, a mai spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că o altă problemă semnalată de unele firme din judeţ este cea a existenţei unor societăţi comerciale „specializate” în contestarea licitaţiilor şi care blochează atribuirea unor contracte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea să-i aducă pe Vlădescu şi Videanu pentru o întâlnire cu oamenii de afaceri.
 Vizualizări articol: 878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur vrea să-i aducă pe Vlădescu şi Videanu pentru o întâlnire cu oamenii de afaceri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei