Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2010 - Anul XV, nr. 47 (4338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrări ISPA

Calea Unirii, închisă de luni circulaţiei rutiere pe un sens de mers

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Calvarul şoferilor şi călătorilor care vor trebui să se înarmeze cu răbdare pentru a circula pe Calea Unirii, între Centru şi cartierul Burdujeni, va reîncepe de luni, odată cu blocarea circulaţiei pe sensul de coborâre înspre râul Suceava.

În cursul zilei de ieri, circulaţia rutieră pe Calea Unirii a fost în continuare blocată pe un sens de mers, până când muncitorii de la TMUCB au astupat şanţul cu o adâncime de aproape trei metri, în care au montat noua conductă de apă potabilă. Apoi, traficul şi-a revenit cât de cât la normal, prin redeschiderea porţiunii de drum blocată de lucrări, dar nu în totalitate, pentru că în mijlocul drumului a fost delimitată “o insulă” în care vor continua săpăturile.

Viceprimarul Viorel Seredenciuc a declarat că s-a mers pe această variantă, de a nu mai fi începute săpăturile şi pe sensul de coborâre spre Burdujeni, pentru ca traficul să nu fie blocat şi la finele săptămânii, când muncitorii TMUCB vor fi plecaţi acasă, în localităţile din care au fost aduşi.

Lucrarea de pe Calea Unirii, care va fi continuată de luni, va dura mult mai mult decât traversarea făcută pe sensul de urcare spre Centru, pentru că şanţul în care va fi montată magistrala de apă potabilă va traversa strada oblic, pentru a se face joncţiunea cu ţevile de apă rece care au fost montate anul trecut pe estacada de peste apa Sucevei.

Viceprimarul Sucevei a apreciat că, după complexitatea lucrării, aceasta va dura chiar şi două săptămâni, timp în care traficul rutier pe calea Unirii va fi restricţionat la doar un sens de mers.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calea Unirii, închisă de luni circulaţiei rutiere pe un sens de mers.
 Vizualizări articol: 653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Calea Unirii, închisă de luni circulaţiei rutiere pe un sens de mers1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pfff... trimis de
(26 feb 2010, 11:29:33
Sunt niste cuvinte magice care-mi dau fiori in articolul astalaughing In primul rand, sunt cele din titlu, normal. Apoi astea: "Lucrarea de pe Calea Unirii, care va fi continuata de luni, va dura mult mai mult dec�t traversarea facuta pe sensul de urcare spre Centru". Trebuie sa gasesc un doctor care sa-mi prescrie ceva puternic pana la vara..ca asa ceva e irealrolling on the floor
2.   Doamne miluieste! trimis de
(26 feb 2010, 11:42:52
Am inceput sa cred cu tarie ca mijlocul de transport al viitorului va fi mersul pe jos! Nu mai zic nimic...
3.   "Perforarea reloaded" trimis de
(26 feb 2010, 19:03:20
Din cate s-au intamplat in ultima perioada,primaria Sucevei in frunte cu "edilul sef" ne persifleaza sistematic.Este incredibil ceea ce se intampla la noi in comuna Suceava.Stapan pe bugetul local,individul ordonator de credite imprastie in cardasie cu majoritatea PDL-ista din CL,banii contribuabililor functie de "cine poarta fesul",adica interesul.Epigrama de sezon:De vrei sa iesi la interval/Sa cheltui banii pe nimica/Ciupesti destul din cascaval/Cat mai e timpul vasazica.Poporului ii spui povesti/Cu ou gigant si cu pavele/Dar 'ciocul mic",ca astazi noi/Suntem calare pe putere.
4.   Atentie trimis de
(27 feb 2010, 11:02:48
Sa anuntati si serviciile de urgenta despre aceasta treaba!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei