Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 feb 2010 - Anul XV, nr. 30 (4321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Joi

Trei pietoni, victime în accidente în câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentele în care sunt implicaţi pietoni continuă să se petreacă în număr foarte mare pe raza judeţului, un ultim exemplu fiind ziua de joi, când în interval de câteva ore trei persoane lovite de maşini au ajuns la spital.
Un prim accident s-a produs în jurul orei 11.30, pe strada Republicii din municipiul Fălticeni. O femeie din comuna Baia, Rodica S., în vârstă de 60 de ani, s-a angajat în traversarea străzii pe o trecere de pietoni, dar nu a fost atentă la culoarea semaforului, fiind surprinsă pe roşu de o maşină condusă regulamentar de Iulian M., în vârstă de 32 de ani, localnic din Fălticeni. Victima a fost rănită grav, fiind diagnosticată cu leziuni ce necesită 55-60 de zile de îngrijiri medicale.
Al doilea accident s-a produs pe drumul judeţean din satul Costâna, comuna Todireşti. În jurul orei 18.00, localnicul Mircea B., în vârstă de 67 de ani, a fost acroşat de o autoutilitară, condusă de Eugen T., în vârstă de 64 de ani, din municipiul Suceava. Poliţia a stabilit că pietonul se angajase în traversare prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din fericire, în acest caz, victima nu a fost rănită grav.
Seara, la 21.00, un accident cu consecinţe mult mai grave s-a petrecut în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, în zona Bisericii Sf. Andrei.
Un tânăr şofer în vârstă de 20 de ani, Răzvan C., din municipiul Suceava, a accidentat un bătrân în vârstă de 71 de ani pe trecerea de pietoni. Victima, Mircea B., şi el localnic, a fost diagnosticată cu leziuni grave.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei pietoni, victime în accidente în câteva ore.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Trei pietoni, victime în accidente în câteva ore3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei