Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 feb 2010 - Anul XV, nr. 30 (4321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transport aerian

Blue Air introduce cursele din Suceava în orarul de vară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Blue Air introduce cursele aeriene de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea pentru orarul de vară, valabil în perioada 28 martie – 30 octombrie 2009. Biletele pentru cursele valabile în orarul de vară sunt disponibile începând cu data de 4 februarie a.c., către toate cele trei destinaţii disponibile de pe aeroportul din Salcea, respectiv Viena, Roma şi Veneţia. Preţul biletelor pentru această perioadă, disponibile pe site-ul companiei, www.blueairweb.com, pornesc de la 69,99 euro pe segment. În această sumă sunt incluse taxele aeroportuare şi taxa pe valoare adăugată, însă nu este inclusă taxa de bagaj de cală.
Pentru orarul de vară, zborurile Suceava (plecare la ora 8:25) – Roma (11:00) şi Roma (11:50) – Suceava (16:10) vor fi în zilele de marţi şi sâmbătă. De la Suceava (10:15) la Viena (11:30) şi Viena (12:00) - Suceava (15:00) se va putea călători în zilele de luni şi vineri, iar de la Suceava (8:35) la Veneţia (11:00) şi Veneţia (11:30) – Suceava (15:15) în zilele de miercuri şi joi.
„Roma, Viena şi Veneţia sunt printre cele mai populare destinaţii pentru petrecerea concediilor. Astfel, planificându-şi de acum vacanţa de vară, sucevenii vor putea călători către aceste oraşe la preţuri foarte accesibile. De asemenea, am introdus aceste zboruri pentru comunităţile mari de români care lucrează în străinătate şi vor să îşi organizeze din timp întâlnirea cu rudele şi prietenii din ţară”, a declarat directorul general al Blue Air, Adrian Ionaşcu.
Compania Blue Air dispune în prezent de două baze de operare în ţară, la Bucureşti şi Bacău, şi este prezentă pe opt aeroporturi interne, Arad, Bacău, Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Sibiu, Suceava şi Timişoara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blue Air introduce cursele din Suceava în orarul de vară.
 Vizualizări articol: 3503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Blue Air introduce cursele din Suceava în orarul de vară4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei