Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 feb 2010 - Anul XV, nr. 30 (4321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Doi ucraineni, acuzaţi de contrabandă cu ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi cetăţeni ucraineni şi un bărbat din comuna Frumosu sunt cercetaţi după ce au fost depistaţi de lucrătorii de la Investigarea Fraudelor din Rădăuţi cu o cantitate importantă de ţigări de contrabandă. Un echipaj de la poliţia rădăuţeană a oprit pentru control, joi după-amiază, un microbuz Volkswagen care făcea o cursă regulată spre Iaşi şi un autoturism marca Volkswagen Vento înmatriculat în Ucraina, ocazie cu care au depistat, în primul dintre acestea, patru genţi burduşite cu ţigări de provenienţă ucraineană. Potrivit lucrătorilor de poliţie, în urma investigaţiilor a rezultat că ţigările fuseseră încărcate în bus, ceva mai devreme, în autogara din Rădăuţi, din Vento-ul în care erau cetăţenii ucraineni Vitalii Puiu şi Vasil Puiu, dar şi dintr-un Ford Maverick, condus de Calistrat Molodetchi, care se afla în calitate de pasager în cursa regulată şi care încercase să dispară la apariţia poliţiştilor. Deşi cei implicaţi nu au recunoscut că ţigările le aparţineau, examinarea criminalistică a scos la iveală pe cartuşele de ţigări amprentele lor, condiţii în care s-a decis ca ucrainenii să fie cercetaţi sub acuzaţia de contrabandă, iar tânărul din Frumosu, pentru complicitate la contrabandă. Şeful formaţiunii Investigarea Fraudelor Rădăuţi, subcomisar Eugen Roman, a precizat că cele 4.200 de pachete de ţigări au reţinute în vederea confiscării iar cele două autoturisme implicate, Volkswagen-ul Vento şi Ford-ul Maverick, au fost indisponibilizate la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi ucraineni, acuzaţi de contrabandă cu ţigări.
 Vizualizări articol: 861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi ucraineni, acuzaţi de contrabandă cu ţigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei