Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 ian 2010 - Anul XV, nr. 17 (4308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noul Opel Astra, vedeta week-end-ului la dealerul Opel din Suceava

Între 22 şi 24 ianuarie, Gold&Platin Bucovina promite vizitatorilor o experienţă captivantă, conform promisiunii designului atletic al noului Astra.
Tombolă: 5 maşini Opel Astra vor face fericiţi 5 şoferi ce se vor bucura de un automobil luxos, cu tehnologii şi inovaţii de excepţie în clasa compactă.
Preţ special de lansare: 12.750 euro, inclusiv tva, pentru o echipare foarte cuprinzătoare.
Cu un design sportiv şi atrăgător, proiectat pentru a oferi o experienţă confortabilă a conducerii, noul Astra va intriga în acest week-end vizitatorii Gold&Platin Bucovina. Prevăzut cu tehnologii inovatoare şi echipat cu o gamă completă de sisteme de propulsie eficiente din punct de vedere al consumului de carburant, modelul Opel Astra complet nou, un hatchback cu cinci uşi, va revigora segmentul european al autovehiculelor compacte.
Sunt disponibile tehnologii de excepţie, cum ar fi şasiul mecatronic complet nou, cel mai avansat sistem de iluminare şi tehnologia scaunelor cu cele mai bune caracteristici ergonomice. La fel ca şi modelul Insignia, noul Astra poate fi echipat cu inteligentul sistem electronic de conducere Opel FlexRide, o raritate în clasa sa. Sistemul suspensiilor adaptive FlexRide se adaptează în mod continuu la modificările stilului de conducere şi vitezei de abordare a virajelor.
Preţ special de lansare, de la 12.750 Euro cu TVA inclus
Noul Opel Astra Essentia 5 uşi 1.4 (100 CP) are un preţ special de lansare, disponibil până la finalul lunii februarie. Dotările standard ale modelului de bază includ, printre altele: aer condiţionat cu filtru de polen, radio CD 300 cu Triple Info Display, geamuri faţă acţionate electric, închidere centralizată cu telecomandă, servodirecţie reglabilă în funcţie de viteză, banchetă spate rabatabilă şi fracţionabilă 60/40, oglinzi electrice încălzite, în culoarea caroseriei, airbaguri frontale şi laterale pentru şofer şi pasager faţă, ABS, ESP Plus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul Opel Astra, vedeta week-end-ului la dealerul Opel din Suceava.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noul Opel Astra, vedeta week-end-ului la dealerul Opel din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei