Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 ian 2010 - Anul XV, nr. 17 (4308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracţie pe pârtie

La Vatra Dornei încep Serbările Zăpezii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În acest weekend, de astăzi, la Vatra Dornei începe cea de-a 27-a ediţie a Serbărilor Zăpezii, eveniment la care sunt aşteptaţi să participe mii de turişti din întreaga ţară.
Locul de desfăşurare a spectacolelor va fi în apropierea pârtiei Parc, pe scena special amenajată în apropierea acesteia urmând să susţină concerte artişti şi formaţi de renume din România. Pe lângă vizionarea spectacolelor şi participarea la concursurile organizate în cadrul Serbărilor, turiştii pot profita şi de cele două pârtii de schi: pârtia Parc şi pârtia Dealul Negru, de patinoarul cu nocturnă din Parcul Municipal, sau pot merge în drumeţii, pot face echitaţie, plimbări cu săniile trase de cai sau cu ATV-urile, ori pot alege pentru tratament şi relaxare cele două baze de tratament din cadrul Complexului Dorna Turism şi al Hotelului Intus.
Astazi, în prima zi a Serbărilor, pe scenă vor urca, începând cu ora 20,00, 2Win, Alin Nica&Stil, Kripton şi Morris. Spectacolul de mâine va începe tot de la ora 20.00, cu 2Win, după care vor concerta Alin Nica&Still, Keo, Deepside Deejay, Puya, seara încheindu-se în jurul orei 23.30 cu focuri de artificii.
Pentru ziua de duminică, 24 ianuarie, organizatorii au pregătit un concert cu muzică în interpretarea Fanfarei municipiului Vatra Dornei, începând cu ora 15,30 şi spectacole de muzică populară şi etno, printre invitaţi numărându-se membrii Ansamblului “Dorna Dorului”, ai Ansamblului „Plaiurile Dornelor”, membrii Ansamblului „Străjerii Bucovinei” şi Marius Zgâianu, dar şi soliştii Ionuţ Candrea şi Veta Biriş.
În fiecare zi de weekend, începând cu ora 9,00, pe pârtia Parc vor avea loc concursuri specifice iernii.
Evenimentul se va întinde pe parcursul a patru weekenduri, până pe 14 februarie, şi se adresează celor care vor să se bucure de iarnă, muzică bună, să facă un pic de mişcare şi să-şi umple plămânii cu aer tare de munte.
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Vatra Dornei şi Consiliul Local Vatra Dornei, cu sprijinul unor sponsori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Vatra Dornei încep Serbările Zăpezii.
 Vizualizări articol: 4111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
La Vatra Dornei încep Serbările Zăpezii4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei