Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 ian 2010 - Anul XV, nr. 17 (4308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Nesimţire

Centrul Sucevei, parcare gratuită pentru cei care vând maşini second-hand

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nesimţirea este la ea acasă pe străzile municipiului Suceava. Mai multe locuri din zona centrală au fost transformate în parcări fără plată de posesorii unor maşini second-hand aduse din străinătate şi pentru care caută clienţi.

 

Ultima „parcare” a fost „amenajată” în zona Bisericii Sf. Dumitru, pe strada Curtea Domnească, la intrarea pe esplanada care coboară spre Casa de Cultură. Mai multe maşini, fie cu numere roşii, fie cu numere străine, sunt parcate ca la o expoziţie auto. Problema e că ocupă abuziv mai multe locuri de parcare pe care sucevenii le caută cu disperare într-un oraş şi aşa supraaglomerat. După numerele de contact afişate pe maşini, se pare că este vorba de una şi aceeaşi persoană. Numărul de telefon este identic pe mai multe maşini, iar proprietarul acestora a ales zona probabil pentru că reprezintă un vad foarte bun, iar şansele de a găsi un client sunt mai mari decât dacă le-ar parca în spatele unui bloc.
Dacă tot doreşte să-şi facă publicitate la maşini, proprietarul poate alege o parcare cu plată, şi în felul acesta nimeni nu ar mai avea de reproşat ceva.
Nu este pentru prima dată când zone din centrul oraşului sunt vizate de samsarii de maşini pentru a-şi prezenta marfa. Strada Nicolae Bălcescu, în faţa Casei de Cultură, a fost, de asemenea, transformată în expoziţie auto fără nici o autorizaţie.
La vremea respectivă, reprezentanţii Primăriei Suceava au promis că vor lua măsuri pentru a reglementa situaţia. Probabil că acelaşi lucru ar trebui să se petreacă şi acum, iar locurile de parcare să fie redate şoferilor care circulă prin oraş şi nu folosite în interes personal de o anumită persoană.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul Sucevei, parcare gratuită pentru cei care vând maşini second-hand.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Centrul Sucevei, parcare gratuită pentru cei care vând maşini second-hand3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Date trimis de
(22 ian 2010, 13:49:23
Dl Sandrinio, bine era daca specificati si nr de telefon al proprietarului...Dar vin eu cu o completare : 0740707648 . Cine stie..poate reuseste sa le vanda pe toatewinking
2.   Bravo lui trimis de
(22 ian 2010, 14:26:43
in tara in care toate sunt pe dos, s-a ajuns pana la urma ca ziarele sa dezvaluie stiri de senzatie cum ar fi acest anunt cu masinile parcate in centru in mod abuziv...marea problema este ca sunt "cei" care citesc acest anunt si cred ca este vorba de o infractiune sau de un fapt iesit din comun... dragii mei... lasati lumea sa traiasca... ocupati-va de adevaratele stiri de senzatie... si de adevaratele infractiuni.... nu cred ca un ziar de o asemenea anvengura nu are ce sa tipareasca... si daca omul vinde o masina o face poate tot ca sa investeasca in tara..ps..bravo lor celor care fac asemenea lucruri... e o munca curata..
3.   Adev. motiv trimis de
(22 ian 2010, 16:58:27
REPORTERUL ASTA E DOBITOC????

cu siguranta

sa nu ai voie sa parchezi masina ...

iar de are anunt de vanzare trebuie platita parcare....

dar ce pupincuristule nu cumva vrei 20ron pt a publica anuntul in ziarul asta ????

4.   O stire importanta trimis de
(22 ian 2010, 17:29:37
pentru cetateni este ca au inceput sa se dubleze taxele...si daca este vorba de masini va aduc eu la cunostiinta pentru ca ziarul monitorul vaneaza oameni care isi vand masinile...TAXA LA RAR S-A TRANSFORMAT DIN 330 LEI IN 740LEI INCEPAND DE IERI!!!!!!!!!! ASTEA SUNT STIRI ADEVARATE NU RAHATURILE ASTEA CA 2-3 MASINI PROPRIETATE PRIVATA AU PARCAT MASINA UNDE AU VRUT EI IN ORAS....VAI DE STEAUA VOASTRA ZIAR DE 2 LEI
5.   ... trimis de
(22 ian 2010, 19:48:21
Si pe mine ma deranjeaza masinile scoase la vanzare si parcate in locuri strategice.

Daca as parca masina mea mai mult de o saptamana in fata blocului unde locuieste samsarul respectiv, acesta mi-ar taia pneurile. Motivul... dreptul de smecher.

In schimb el poate sa faca ce vrea pentru ca asa a fost invatat acasa: nesimtirea pe primul plan.

Ciudat este faptul ca autoritatile nu fac mai nimic pentru a rezolva situatia asta anormala.
5.1  RE: ... trimis de
(22 ian 2010, 19:53:14
In Brasov a fost rezolvata aceasta problema a nesimtitilor.

Daca cineva parcheaza pe trecerea de pietoni, in curba sau prin intersectii are toate sansele sa-si gaseasca proprietatea zgariata.

Garantat a doua oara se va gandi mai bine inainte sa parcheze la la ma-sa acasa.
5.2  RE: ... trimis de
(22 ian 2010, 19:57:19
Aviz desteptului care tot isi parcheaza masina in curba de la Iulius Mall (curba de pe varianta de pe langa apa sucevei unde nu sunt limitatoare de viteza). Cei care aleg varianta fara "spinari de magar" pentru a ajunge la Mall stiu despre ce masina este vorba.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei