Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2010 - Anul XV, nr. 10 (4301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de frontieră

Ţigări de contrabandă de un miliard, confiscate în câteva zeci de minute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de poliţie de frontieră a stricat „socotelile” contrabandiştilor din zona Vicov, marţi seară, ceea ce i-a determinat pe „oamenii de afaceri” să abandoneze mai multe colete cu ţigări în apropierea frontierei. Mai exact, echipajul a descoperit 15 colete voluminoase ce conţineau 7500 pachete ţigări, (7.000 marca Viceroy şi 500 Ronson), de provenienţă ucraineană. Ţigările, evaluate la aproximativ 75.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, şi, totodată, au fost informate şi autorităţile de frontieră din Ucraina în vederea cercetării comune, a precizat agentul Ovidiu Sasu, de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.
Puţin mai târziu, un echipaj de control de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret a descoperit într-un autoturism marca VW Pasat, condus de suceveanul Eugen Ş., de 54 de ani, 6.600 pachete de ţigări (1.350 marca Viceroy şi 5.250 marca Monte Carlo) pentru care bărbatul nu deţinea documente legale de provenienţă. Bărbatul a declarat că un prieten îl rugase să le transporte din oraşul Siret până în municipiul Suceava, urmând să primească pentru acest „serviciu” 300 lei. La fel ca în cazul anterior, ţigările în valoare de 27.720 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar suceveanului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă.
Agentul Sasu a precizat că, în ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către procurorul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Suceava în vederea identificării persoanelor implicate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă de un miliard, confiscate în câteva zeci de minute.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă de un miliard, confiscate în câteva zeci de minute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Circ trimis de
(14 ian 2010, 12:23:46
Toata mascarada asta cu tigarile de contrabanda este facuta publica pentru ca noi oamenii de rand sa dormim linistiti cu gandul ca autoritaile ,in special vamesii isi fac treaba cu acuratete.Trist dar adevarat , acest lucru nu se intampla, in Iasi se vand tigarile de contrabanda la coltul blocului,reteaua este bine pusa la punct iar oamenii legii se fac ca nu vad.Personal imi pare rau pentru cei care sunt prinsi ,cineva de sus dicteaza azi ii prindem ca nu e prea mare cantitatea,maine ii lasam ca ne iese si noua de o masina noua!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei