Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2010 - Anul XV, nr. 10 (4301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 14 – 20 ianuarie

Joi, 14 ianuarie

Sport
Handbal, sala LPS Suceava, orele 11.30

Meci de pregătire între Universitatea Suceava şi Politehnica Iaşi


Concert pentru Anul Nou, la Casa de Cultură Suceava
Filarmonica de Stat Botoşani prezintă astăzi, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, începând cu ora 18:30, Concert pentru Anul Nou 2010, dirijor Alfonso Saura (Spania). Pe scena suceveană, vor evolua soliştii Nicoleta Chirilă (soprană), Cosmin Marcovici (tenor). Momentele de divertisment vor fi susţinute de actriţa Valentina Fătu, de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” Bucureşti. Programul concertului cuprinde pagini orchestrale celebre, arii şi duete din opere de J. Strauss, G. Verdi, L. Delibes, R. Leoncavalo, Fr.Lehar, Fr. Von Suppe, G. Puccini, J. Offenbach. Biletele costă 25 lei şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (intrare B - etaj I), tel 0230 523718; 0330 401807.

Reduceri la Iulius Mall
Campania marilor reduceri de iarnă se va încheia la Iulius Mall Suceava abia pe 17 ianuarie. Aflaţi discount-urile oferite de toate magazinele la produsele de sezon, reduceri care ajung până la 80%.

Cenaclu literar, la Music Pub
Tinerii membri ai cenaclului sucevean Zidul de Hârtie anunţă redeschiderea întâlnirilor săptămânale. Prima ediţie oficială din 2010 va avea loc astăzi, la ora 18:00, la mansarda Music Pub, pe str. Mihai Viteazu, şi va consta într-o lectură şi dezbatere publică despre unul dintre cei mai importanţi scriitori contemporani, născut în Rădăuţi, Matei Vişniec.

Student Mega Party
Program special dedicat studenţilor la Club Babylon, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea va fi întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava. Intrarea gratuită!

Stand-up comedy cu „Show Time”
Sucevenii care vor să aibă parte de o porţie zdravănă de râs pot beneficia de aceasta luând parte la show-ul de stand – up comedy pe care trupa Show Time îl va susţine la restaurantul sucevean Padrino.
Evenimentul va avea loc astăzi, de la ora 21:00, iar cei dornici să le asculte numerele de umor ale celor doi membri ai trupei, Tibi Neuronu’ şi Cristian Dumitru, trebuie să scoată din buzunar 15 lei, această sumă reprezentând costul biletului de intrare. După ora 23:30, cei care vor să îşi petreacă seara în restaurantul Padrino nu vor mai fi nevoiţi să plătească taxa de intrare, deoarece la acea oră spectacolul de stand – up comedy se va fi terminat.

Festivalul Literar „Mihai Eminescu”, ediţia a XIX-a
Festivalul, care se va desfăşura pe axa Suceava, Dumbrăveni, Călineşti-Cuparencu, Putna, are următorul program: astăzi, la ora 10:00, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat”, va avea loc, cu genericul „Sub semnul Poetului”, deschiderea oficială a manifestărilor. În cadrul întâlnirii cu scriitorii de la colegiul sucevean vor fi lansate volumele „Eminescu după Eminescu”, de Adrian Dinu Rachieru, şi „Cea mai curată lacrimă a noastră”, de Grigore Crigan.
La ora 15:00, cărţile vor fi lansate şi la Biblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera”.
Seara, la ora 17:00, în Amfiteatrul „Dimitrie Leonida” de la Universitatea „Ştefan cel Mare”, este programată lansarea volumului „George Călinescu. A cincea esenţă”, de Andrei Terian, iar la ora 19:00, la Primăria comunei Dumbrăveni, se vor lansa cărţile „Vânătoare de iarbă cu cai”, autor Ion Cozmei, „Poezia Bucovinei”, de Vasile Tărâţeanu, şi Antologia „Bucovina Literară”.

Vineri, 15 ianuarie

„Mihai Eminescu, prin ochii noii generaţii”
Un eveniment cultural îl va omagia pe Mihai Eminescu, pe 15 ianuarie, la etajul Iulius Mall.
În semn de admiraţie pentru opera marelui poet naţional, elevi de la şcoli şi licee din judeţul Suceava vor susţine o sesiune de manifestări culturale.
„Mihai Eminescu, prin ochii noii generaţii” este titlul ales pentru interesantul eveniment.

Oldies But Goldies
Petrecere la Club Babylon, dedicată celor care iubesc muzica anilor '80 - '90. Programul va începe la ora 23.00. Intrarea gratuită!

Festivitatea de decernare a Premiului special „Mihai Eminescu”
La ora 9:00, vor fi depuse coroane de flori la monumentul lui Mihai Eminescu din municipiul Suceava, după care participanţii la festival se vor deplasa la Călineşti-Cuparencu, unde, la ora 10:30, la Ateneul Cultural „Mihai Eminescu”, va avea loc o manifestare literar-muzicală.
Începând cu ora 13:00, participanţii se vor deplasa la Mănăstirea Putna, unde va fi oficiată o slujbă de pomenire pentru poetul Mihai Eminescu, se vor depune coroane de flori la bustul poetului din incinta mănăstirii şi va avea loc festivitatea de decernare a Premiului special „Mihai Eminescu”.

Recital omagial de poezie
Asociaţia Joseph Schmidt, împreună cu Complexul Muzeal Bucovina şi Consiliul Judeţean Suceava, prezintă, la Muzeul de Istorie, începând cu ora 17:00, un recital omagial de poezie care marchează împlinirea a 160 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu.
Manifestarea, cu genericul „4 Eminescu”, este realizată de Suceava Theatre Company, iar actorii care vor da glas creaţiilor eminesciene sub îndrumarea baritonului Andras Chiriliuc, directorul artistic al companiei teatrale sucevene, sunt Dorian Niculiţă, Adrian Loghin şi Ionel Ciuchi.

„Anuala 2009”
La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava se deschide, pe data de 15 ianuarie a.c., la ora 13:00, expoziţia „Anuala 2009”, sinteză reprezentativă a activităţii de peste an a Uniunii Artiştilor Plastici - Filiala Suceava.
Expoziţia va fi prezentată de criticul de artă ieşean Valentin Ciucă. Pentru vernisaj a fost tipărit şi un catalog expoziţional.

Sport
Volei, sala Unirea, orele 17.00, Divizia A2
CSMU LPS Suceava – Agronomia Bucureşti

 

 

Sâmbătă, 16 ianuarie

Sport
Volei, sala Unirea, orele 11.00, Divizia A2
CSMU LPS Suceava – Agronomia Bucureşti
Handbal, sala LPS Suceava, orele 12.00
Meci de pregătire între Universitatea Suceava şi CSM Focşani

Târgul Colecţionarilor
Pasionaţii de obiecte vechi, buchiniştii şi colecţionarii îşi dau din nou întâlnire, în zilele de 16 şi 17 ianuarie, la parterul Iulius Mall. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, propune clienţilor centrului comercial la această ediţie a Târgului Colecţionarilor piese inedite, unicat, de artă, mobilier, filatelie şi decoraţiuni.

Activităţi pentru copii
Un Atelier de Creaţie a conceput activităţi distractive pentru copiii care fie se plictisesc, fie au părinţi fără timp, bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie.
Pe 16 ianuarie, la ora 12:00, la KidsLand, Palatul Copiilor a pus la cale atelierul unde micuţii descoperă o altă lume magică.

Poveşti la Cărtureşti
Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti! Orice copil care povesteşte poveşti este aşteptat să vină în Iulius Mall Suceava la Librăria Cărtureşti pentru a servi adulţilor o porţie sănătoasă de amuzament, dar şi un meniu complet de copilărie savuroasă. Cărtureştiul şi-a făcut un obicei ca, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, să îşi umple ceainăria cu micuţi dornici de poveşti.

Finala Mall Mania
La ora 19:00, în Strikers Club se va alege noua prezentatoare a emisiunii Mall Mania. Şapte finaliste vor fi răspunde unor teste riguroase privind originalitatea şi ingeniozitatea în materie de shopping, modă şi stil. Noul format al emisiunii Mall Mania, difuzat la Plus TV Suceava şi Intermedia Prima TV, conţine cele mai bune oferte comerciale şi recomandări ale amatorilor de shopping şi entertainment în Iulius Mall Suceava. Anna-Maria Blaga, Alina Coţovanu, Loredana Cojoc, Andreea Amanolesei, Ancuţa Cioltan, Alexandra Zabovschi şi Ana Moldoveanu au fost votate de telespectatori pentru a intra în finala din Strikers Club.

Seară de club, cu un super show marca DJ Project
După cum v-aţi obişnuit deja, Club Babylon Suceava este probabil unul dintre cele mai fierbinţi locuri din Suceava. De la începutul anului şi până acum a avut numai invitaţi cunoscuţi în showbiz-ul românesc: Deepside Deejays, Puya sau Connect-R.
Petrecerea continuă şi această săptămână alături de formaţia DJ Project, care va încânta publicul sucevean cu super piese, printre care "Hotel" sau "Privirea ta", dar şi cu single-ul "Nu", care a ţinut fruntea topurilor radio în 2009. Intrarea 15 lei.

“Glare – revista adevăratelor valori”
Prima revistă de business şi lifestyle din Moldova, „Glare – revista adevăratelor valori”, va fi lansată sâmbătă, la Suceava. Evenimentul va fi găzduit de hotel “Imperium” şi va debuta la ora 12:00.
Revista îşi propune să aducă în atenţia cititorilor valori autentice, oameni a căror valoare s-a impus prin talent, muncă şi bun-simţ, reţete de succes ale celor care se pot lăuda cu reuşite veritabile în carieră, dar şi să prezinte locuri şi tradiţii care merită să fie cunoscute pe meleaguri moldave. “Glare poate fi prietenul şi ghidul dumneavoastră într-o lume a calităţii şi bunului gust, a eleganţei şi strălucirii rafinate”, anunţă echipa Glare.


Duminică, 17 ianuarie

Teatru de păpuşi
Copiii se bucură, la fiecare final de săptămână, de păpuşarii teatrului Puppet. La ora 12:00, la KidsLand, marionetele vor încânta micuţii cu personajele poveştilor populare sau basmelor fantastice.

Club Life by Dj Cioco!
Raiul coboară pe pământ în cadrul programului Club Life by Dj Cioco, la Clubul Babylon Suceava. Show incendiar cu cele mai sexy animatoare!
Intrarea gratuită! Rezervări şi informaţii la telefon +4 0758 536 725.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 3422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei