Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2010 - Anul XV, nr. 10 (4301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Flutur le cere primarilor să dezbrace „haina politică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a solicitat primarilor din judeţ să dezbrace „haina politică” şi să dea o atenţie mai mare activităţii administrative. Cererea a fost făcută în cadrul unei întâlniri pe care conducerea administraţiei judeţene a avut-o în cursul zilei de ieri cu primarii din întreg judeţul, Flutur solicitându-le acestora să dea o mai mare atenţie promovării proiectelor cu finanţare externă.
„Să ne dezbrăcăm de haina politică şi de campaniile electorale şi să ne apucăm de administraţie. De la alegerile locale din 2008, când am fost aleşi cu toţii, am avut mai multe rânduri de alegeri care ne-au ţinut destul de mult timp în campanie electorală. Lucru care nu tot timpul este benefic pentru actul de administraţie. Acum avem doi ani şi jumătate la dispoziţie, timp în care suntem conştienţi cu toţii că trebuie să facem ceva pentru comunităţile care ne-au ales. Este un apel pe care eu îl adresez, şi cred că toată lumea e de acord, că anii 2010 şi 1011 vor fi doar pentru administraţie locală şi judeţeană”, a declarat Gheorghe Flutur.
El le-a atras atenţia primarilor să fie atenţi la modul în care îşi întocmesc bugetul pentru anul 2010, astfel încât să existe fonduri disponibile pentru acoperirea cofinanţării pentru proiectele europene.
În acelaşi timp, el a amintit că instituţia pe care o conduce va demara în cursul acestui an procedurile pentru realizarea a două proiecte importante, unul pentru gestionarea deşeurilor şi unul pentru alimentare cu apă potabilă şi construcţia de reţele de canalizare în cinci aglomerări urbane.
Flutur a mai precizat că pentru începerea proiectului de gestionare a deşeurilor, CJ Suceava va aloca fonduri proprii pentru demararea construcţiei gropii ecologice de deşeuri din comuna Moara. În acelaşi timp, el a precizat că mai multe primării din judeţ vor trebui să aloce prin bugetul pe anul 2010 diferite sume de bani pentru a participa la această investiţie.
„Încercăm pe banii Consiliului Judeţean şi ai primăriilor să începem lucrările până ne vin fondurile europene. Aşa că vom lua bani şi de la Consiliul Judeţean şi de la dumneavoastră, pentru că trebuie să începem cât mai repede construcţia acestei gropi, astfel încât să aveţi unde să transportaţi deşeurile”, a mai spus şeful administraţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le cere primarilor să dezbrace „haina politică”.
 Vizualizări articol: 1752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Flutur le cere primarilor să dezbrace „haina politică”4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei