Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 ian 2010 - Anul XV, nr. 7 (4298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dragoste din ziar

Sex şi minciuni la Matrimoniale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rubrica Matrimoniale din ziare este plină cu anunţuri prin intermediul cărora tineri sau mai puţini tineri încearcă să-şi găsească jumătatea cu care să-şi împartă viaţa. Singurătatea este motivul pe care l-au invocat câţiva dintre cei care au dat anunţ la rubrica „Matrimoniale” a ziarului nostru şi care i-a determinat să încerce să-şi găsească un partener şi prin această variantă.
Deşi nu se află însă la prima încercare de acest fel, toţi cei cu care am stat de vorbă nu şi-au găsit încă omul potrivit cu care să împartă bunele şi relele, iar anunţurile de la mica publicitate le-au scos în cale, spun „păţiţii”, aventurieri, vânători de bani şi de sex.

 

„Am să-mi găsesc o persoană potrivită, care să corespundă!”

Unul dintre sucevenii care au publicat anunţ la Matrimoniale pentru a-şi găsi perechea este un pensionar septuagenar din municipiul Suceava. Spune că are o pensie frumuşică, are casă şi masă, însă este singur. A dat de mai multe ori anunţuri matrimoniale şi a avut întâlniri cu doamne şi domnişoare mai mult sau mai puţin serioase. „Dau anunţul şi primesc mai multe telefoane, dar fac o triere, nu ies cu oricine şi nu am încredere în oricine”, a spus pensionarul.
După un anunţ, o serie de întâlniri şi o triere a „candidatelor”, pensionarul şi-a găsit şi jumătatea, credea el, pentru totdeauna, şi s-au cununat civil. „A fost bine o perioadă, aveam bani, aveam de toate, am investit şi am făcut reparaţii şi la casa ei şi apoi, dintr-o dată, ea a întors foaia şi mi-am dat seama că de fapt a profitat de mine şi am divorţat”, povesteşte trist omul.
Ghinionul pe care l-a avut nu l-a descurajat însă, iar septuagenarul nu s-a lăsat bătut. A mai făcut o încercare, tot prin mica publicitate, iar acum aşteaptă omul potrivit. „Nu mă tem. Sunt atent şi am să-mi găsesc o persoană potrivită, care să corespundă”, a mai spus pensionarul de la Matrimoniale.

 

„Vor sex de la prima întâlnire, şi dacă nu obţin, nu te mai caută”

Tot prin intermediul ziarului încearcă să-şi găsească partener de viaţă şi o tânără din Suceava. A fost căsătorită, însă mariajul nu a mers, a divorţat şi a rămas cu un copil. Prin anunţurile din ziare şi-a găsit un partener despre care credea că e omul potrivit. „Ne înţelegeam foarte bine, am plecat împreună în Spania pentru câteva luni. Când m-am întors în ţară, am aflat că el este căsătorit aici şi are şi trei copii, iar eu habar nu aveam”, a spus femeia.
Tot prin intermediul anunţurilor matrimoniale, tânăra a întâlnit un alt bărbat, cu care a avut şi un copil. Nici de data asta n-a avut noroc, iar acum este din nou singură.
„Cei mai mulţi caută relaţii extraconjugale, să se distreze. Sex de la prima întâlnire, şi dacă nu obţin nu te mai caută”, povesteşte femeia. De şase ani tot încearcă şi speră că până la urmă va avea rezultatul scontat.
„După ce dau anunţul, telefonul sună non-stop, primesc zeci de telefoane pe zi. Dacă am ceva de făcut trebuie să închid telefonul”, a spus tânăra, mulţumită că măcar prin telefoane se mai ia cu lumea şi-i mai trece urâtul.

 

Oferă companie doamnelor singure

Un alt sucevean care a apelat la Matrimoniale este divorţat de câţiva ani, iar singurătatea l-a determinat să-şi caute dragostea în ziar. Nu a avut până acum experienţe neplăcute, însă spune că este la prima încercare.
„Vreau să cunosc o persoană cu care să trăiesc. Am dat anunţ să cunosc cât mai mulţi oameni şi, dacă am norocul să dau peste femeia potrivită, bine, dacă nu, mai văd eu”, a spus bărbatul.
La rubrica Matrimoniale dau anunţuri bărbaţi şi femei de toate vârstele. Cei mai mulţi dintre ei spun că sunt în căutarea dragostei adevărate. Pentru unii dintre ei, nici o căsătorie eşuată cu o persoană cunoscută tot din ziar nu este un motiv să renunţe la căutări, în timp ce pentru alţii, anunţul este pură distracţie şi evadare din rutină.
„Nu vreau decât să mă distrez şi eu. Am dat anunţul şi aştept să fiu sunat, şi chiar sunt curios să văd ce o să iasă”, a spus un băiat de numai 19 ani, care vrea să-şi petreacă timpul liber în compania doamnelor singure.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sex şi minciuni la Matrimoniale.
 Vizualizări articol: 5424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 21 voturi
Sex şi minciuni la Matrimoniale3.0521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NU VA FACETI VACCINUL !!! TREZITI-VA !!! trimis de
(11 ian 2010, 11:44:57
CITITI MAI MULTE DESPRE EFECTELE ADVERSE ALE VACCINULUI PE ADRESA DE NET ****://www.antivaccin.tk/ SI DESPRE ADEVARUL CU PRIVIRE LA MOARTEA ACTORULUI TONI TECUCEANU CHIAR DE PE BLOG-UL UNEIA DINTRE COLEGELE SALE(BEBELUSA OANA) CARE ARE O ALTA VERSIUNE DECAT CEA PUBLICATA DE ZIARE SI TELEVIZIUNI ****://www.bebelusaoana.ro/
2.   Articol trimis de
(11 ian 2010, 12:03:23
salut,

cel mai de umplutura articol citit in ultimii 2-3 ani de zile. felicitari!
3.   Bla bla trimis de
(11 ian 2010, 21:37:42
De parca nu stiam lucrurile astea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei