Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 ian 2010 - Anul XV, nr. 7 (4298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Mîrza îi cere lui Flutur echitate la împărţirea fondurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, senatorul Gavril Mîrza, îi solicită preşedintelui Consiliului Judeţean, democrat-liberalul Gheorghe Flutur, echitate la repartizarea fondurilor primăriilor din judeţ.
Mîrza a arătat că la finele anului trecut sume importante de la bugetul de stat au fost distribuite către localităţile cu primari PD-L şi către unele cu primari PSD care au scos scoruri bune pentru Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale, considerând că astfel de situaţii nu ar trebui să se repete.
„Rog să fie echitabili în împărţirea fondurilor, altfel vom introduce în lege o asemenea măsură, pentru că locuitorii judeţului trebuie trataţi în mod egal. Toţi sunt locuitori ai acestor ţinuturi şi unii nu sunt orfani nici de tată, nici de mamă, să stea la mâna şi la mila cuiva. De altfel, le revine întreaga responsabilitate (n.r. - PD-L-iştilor) şi am văzut cum cu luciditate senatorul Orest Onofrei spunea că având toate pârghiile trebuie să-şi asume responsabilitatea a ceea ce se întâmplă. Îi rog să-şi asume responsabilitatea şi să se ocupe de treabă. În cei doi ani nu s-au văzut decât paranghelii”, a declarat Mîrza.

 

„Cei din fruntea judeţului se laudă cu munca altora”

Liderul social-democrat le-a mai transmis celor din fruntea judeţului să se preocupe de promovarea de noi proiecte cu finanţare europeană, precizând că cele promovate până acum au aparţinut fostei administraţii PSD.
„Actuala conducere a Consiliului Judeţean, când e vorba de proiecte proprii, vorbeşte tot timpul la viitor. La trecut şi la prezent sunt toate proiecte promovate de către vechea echipă pe care am condus-o eu. Sunt proiecte pe care le-am lăsat cu finanţare asigurată, dacă vorbim spre exemplu despre SAMTID, care vizează alimentarea cu apă în mai multe localităţi. Dacă vorbim de fonduri transfrontaliere, sunt aceleaşi proiecte. Nu i-am auzit pe aceşti oameni să conjuge la trecut sau la prezent verbul a face. Îi rog să se preocupe, pentru că e jumătatea mandatului de când nu au promovat nici un proiect propriu în afară de proiectul ou sau mocăniţa. Timpul trece şi ei nu fac nimic şi se laudă cu munca altora”, a încheiat Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îi cere lui Flutur echitate la împărţirea fondurilor.
 Vizualizări articol: 1571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Mîrza îi cere lui Flutur echitate la împărţirea fondurilor3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marza ai cere lui Flutur trimis de
(11 ian 2010, 14:46:57
Vai, vai, ce memorie scurta are d-nul Marza....oare chiar nu-i este rusine sa minta, dar sa minta cu asa o nerusinare....!! bai mosule, dute acasa, ori prin...Argentina si ramai definitiv...Cred ca si pe....cavou...daca de vad...inseriat, o sa-mi aduc aminte de dictatura ta judeteana...si de raul facut de tine si acolitii(...nevacinati)...ai tai...

Poate iese Diaconescu la PSD...si nu se mai aude de prostanaci si budigai!!!!
2.   Mosule pleaca acasa trimis de
(11 ian 2010, 17:19:35
Bai mosulica, cand erai mare sef la judet ce ai facut cu fondurile? Ti/ai facut drum si alte chestii in Casvana. Cate localitati au suferit de pe urma ta? Nici Flutur nu este usa de biserica dar macar misca ceva in judet. Asa ca mergi acasa la Csvana si plimba/ti catelu si nepotii, este mai bine asa, o sa faci un mare bine judetului.
2.1  RE: Mosule pleaca acasa trimis de
(11 ian 2010, 21:44:09
um.."Cajvana" se scrie happy daca ai scris la ironie, nu mi-am dat seama.
3.   DEMAGOGIE trimis de
(11 ian 2010, 20:26:43
tipica invataturii marxist-leniniste pe care a studiat-o si Iliescu acolo la scoala aia.
4.   Pentru cuma trimis de
(12 ian 2010, 19:50:21
asa asa, unchesule. zii, zii lu Flutur aista. sa dea niste bani si la noi la Voitinel lu cumatra Nutica asa cum ii dadeai mata adinioara si ea tie..voturi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei