Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 ian 2010 - Anul XV, nr. 7 (4298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Centrul de plasament „Speranţa”

Acţiuni de prevenire a consumului de droguri, tutun şi alcool în rândul tinerilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava a organizat sâmbătă, la Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava şi Serviciul de tip alternativ Fălticeni, o activitate de prevenire a consumului de droguri, tutun şi alcool în rândul tinerilor.
Acţiunea s-a desfăşurat în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, reprezentat de plt. Gabriel Boroeanu, şi Centrul Judeţean de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, reprezentat de psiholog Angela Cîmpan, specialist în prevenirea criminalităţii.
Activitatea a fost moderată de profesorul Mihai Greciuc, preşedintele Asociaţiei „Euroactiv” Suceava, şi a constat în prezentarea unor filme reprezentând confesiuni ale consumatorilor de droguri, tutun şi alcool. S-au prezentat câteva cazuri concrete din activitatea de constatare şi prevenire a unor fapte de natură antisocială.

 

Fii conştient, nu dependent!

La această acţiune au participat elevi şi studenţi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate, activitatea având ca scop conştientizarea tinerilor asupra riscurilor consumului de alcool, tutun, droguri şi a delincvenţei juvenile.
„Această acţiune a fost posibilă cu sprijinul generalului de brigadă Eugen Şalar, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, care a asigurat de fiecare dată mijloace de transport pentru deplasarea specialiştilor în locaţiile unde s-au desfăşurat activităţile de prevenire ale proiectului <Fii conştient, nu dependent> derulat de asociaţia <Euroactiv>, în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava şi de Centrul Judeţean de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava”, a declarat Mihai Greciuc.
În perioada următoare, Asociaţia „Euroactiv” Suceava va desfăşura o serie de activităţi de prevenire, activităţi culturale, educative, organizând un concurs Carnaval - Karaoke la Centrul de Plasament „Speranţa”, cu ocazia sărbătorii de Dragobete, în parteneriat cu Şcoala cu clasele I – VIII Plopeni.



Ce urmăreşte „Euroactiv”?

Asociaţia „Euroactiv” Suceava are ca principal scop apărarea şi monitorizarea drepturilor copiilor şi tinerilor din centrele de plasament sucevene, organizarea de acţiuni de prevenire a abandonului şcolar, combaterea delincvenţei juvenile, a consumului de alcool, tutun, droguri şi sprijinirea intereselor tinerilor care sunt obligaţi prin lege să părăsească sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiuni de prevenire a consumului de droguri, tutun şi alcool în rândul tinerilor.
 Vizualizări articol: 1199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Acţiuni de prevenire a consumului de droguri, tutun şi alcool în rândul tinerilor5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei