Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2010 - Anul XV, nr. 1 (4292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Revelion 2010, cu ceaţă şi hore în stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 15.000 de suceveni au păşit în noul an adunaţi în centrul oraşului, învăluiţi de ceaţă, fumul artificiilor, de acordurile muzicii populare şi urările de bine venite din partea artiştilor de pe scenă şi a primarului Ion Lungu.
Revelionul în aer liber, deşi unul de criză, în care au predominat talentele locale de dance şi muzică populară, a adunat o impresionantă mulţime de oameni.
Programul de Revelion, organizat de Primăria Suceava, a reuşit să atragă în zona centrală a municipiului peste 10.000 de oameni în mod constant, pentru ca la miezul nopţii, atunci când a început numărătoarea inversă şi focurile de artificii, numărul spectatorilor să crească la peste 15.000 de oameni, după cum au estimat jandarmii care au avut grijă să nu apară evenimente neplăcute.
Faptul că oamenii au apreciat spectacolele oferite a fost demonstrat cel mai bine de horele încinse pe stradă, prin mulţime, ropotele de aplauze şi strigătele de bucurie cu care erau întâmpinaţi artiştii care urcau pe scenă.

 

Muzica populară, vedeta Revelionului 2010

Spectacolul de Revelion a început de la ora 21.00, cu tinere talente sucevene – trupa Fever’s Play - solistele Alina şi Marie - care se va lansa oficial, şi cu videoclip, luna aceasta, pentru ca de pe la 21.20, iubitorii muzicii populare să se bucure de vocea interpretului Alexandru Recolciuc.
Practic, în noaptea dintre ani sucevenii au avut parte de un concert extraordinar de muzică populară, cu o mulţime de vedete îndrăgite, pentru că pe scena din faţa Casei de Cultură au urcat apoi Marius Zgâianu şi îndrăgita interpretă Laura Lavric, prezentă pentru prima dată la un Revelion în centrul Sucevei.
Aceasta a mărturisit spectatorilor că, deşi locuieşte în Iaşi, sufletul ei a rămas tot în Bucovina, pe meleagurile unde s-a născut.
Trupa Fly Project, care a urcat pe scenă de la 22.20, a dovedit încă o dată că îşi merită premiile muzicale care i-au fost acordate până acum, venind cu propria trupă de dans şi susţinând un spectacol antrenant, apreciat în special de publicul tânăr.
Sorin Filip şi George Finiş au urcat pe scenă de la ora 23.00, cântând până aproape de miezul nopţii, când au predat ştafeta îndrăgitei interprete de muzică populară Margareta Clipa, pe care primarul Sucevei, Ion Lungu, a supranumit-o “floarea Bucovinei”.
Ion Lungu şi Margareta Clipa au dat startul numărătorii inverse, pentru ca la ora 00.00 cerul Sucevei să fie luminat de miile de lumini ale focurilor de artificii.
Din păcate, jocurile de lumini, explozii de culoare şi steluţe căzătoare nu au putut fi admirate în totalitate de suceveni, din cauza ceţei, care a devenit şi mai groasă de la fumul artificiilor.
Distracţia nu s-a încheiat la trecerea în anul 2010, pentru că pe scenă au urcat apoi Călin Brăteanu şi ansamblul folcloric “Datina”, dar şi o trupă de dans popular reprezentat într-o manieră modernă.
Concertele s-au încheiat pe la 01.30, cei care au plecat abia atunci spre casele lor având neplăcuta surpriză de a nu mai avea asigurat transportul în comun, pentru că ultimele autobuze s-au retras la garaj pe la 01.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revelion 2010, cu ceaţă şi hore în stradă.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 8 voturi
Revelion 2010, cu ceaţă şi hore în stradă2.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei