Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2010 - Anul XV, nr. 1 (4292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Două arestări în cazul tânărului sechestrat şi bătut pentru că a „sifonat” la poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reglarea de conturi în stil mafiot pusă la cale de patru indivizi pentru a-l pedepsi pe un tânăr care a dat declaraţii la poliţie împotriva unuia dintre ei, petrecută la mijlocul lunii decembrie, dar dezvăluită de cel bătut abia în urmă cu câteva zile, s-a lăsat cu două arestări, cei care au lovit şi terorizat victima fiind arestaţi pentru 29 de zile.
Daniel Repede, în vârstă de 20 de ani, şi Bogdan Bălan, de 21 de ani, ambii din municipiul Suceava, au fost duşi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Suceava miercurea trecută, primul fiind reţinut pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie, iar al doilea pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. Constantin Cucu, de 22 de ani, şi Cezar Hantco, de 19 ani, şi ei din municipiul Suceava, complici la comiterea faptei, dar fără a participa direct la lovirea şi ameninţarea victimei, sunt şi ei cercetaţi în acest dosar, în stare de libertate.
Din cercetările poliţiei rezultă că în seara zilei de 17 decembrie 2009, victima, Florin G, de 18 ani, localnic din Suceava, a fost invitată la un suc de către Daniel Repede. Acesta din urmă i-a spus că vrea să lămurească cu el mai multe probleme mai vechi, mergând împreună, cu un taxi condus de Bălan, la restaurantul Vama Veche din comuna Şcheia. Aici şi-au făcut apariţia şi ceilalţi doi indivizi cercetaţi în dosar, la masă consumându-se băuturi alcoolice. La un moment dat, cei patru agresori au amintit un episod din 2008, când tânărul dăduse declaraţii la poliţie, cu privire la mai multe dosare de furt în care este cercetat Daniel Repede.
Victima a fost lovită la ieşirea din local de Repede şi Bălan, fiind apoi urcată cu forţa in taxiul condus de al doilea şi adusă spre Suceava. Tânărul de 18 ani a fost lovit în repetate rânduri, băgat în portbagajul maşinii şi terorizat, fiind dus până la Cetatea de Scaun a Sucevei şi apoi abandonat în parcarea hotelului Bucovina. Înainte de a-l lăsa să plece, Daniel Repede i-a luat „turnătorului” telefonul mobil şi l-a ameninţat cu repercusiuni grave dacă va spune cele întâmplate la poliţie. Până la urmă victima şi-a făcut curaj şi a apelat la poliţie, mărturisind totul abia marţea trecută, pe 29 decembrie.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două arestări în cazul tânărului sechestrat şi bătut pentru că a „sifonat” la poliţie.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Două arestări în cazul tânărului sechestrat şi bătut pentru că a „sifonat” la poliţie5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Be quick or be dead trimis de
( 5 ian 2010, 02:21:09
Ce repede...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei