Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2010 - Anul XV, nr. 1 (4292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brodina

Consilier local, implicat într-un incident cu şase focuri de armă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un consilier local din comuna Brodina este cercetat penal după ce, în urmă cu câteva zile, a fost implicat într-un incident în care s-a făcut uz de armă.
Potrivit primelor cercetări întreprinse de către lucrătorii de poliţie, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, puţin după ora 00.00, imediat ce şi-a închis localul din comuna amintită mai sus, Valentin Romaşcu, în vârstă de 42 de ani, se deplasa spre casă alături de concubina sa, Mărioara Fănica Pauliuc, de 30 de ani, cu un autoturism marca Mazda.
La un moment dat, cei doi s-au intersectat cu un autoturism Mitsubishi Pajero, condus de consilierul local Vasile Popescu, zis „Coajă”, de 42 de ani, care le-a blocat drumul. Şoferul autoturismului a coborât din Mitsubishi, a urinat pe capota maşinii în care erau cei doi, după care a început să o ameninţe pe femeie şi să lovească cu pietre caroseria şi parbrizul autoturismului Mazda. Cei doi au apelat serviciul de urgenţă 112 şi au reuşit să pornească maşina şi să plece. În această situaţie, Popescu a pornit şi el autoturismul şi a plecat în urmărirea celor doi, care la un moment dat au reuşit să scape de urmăritor.
Consilierul s-a deplasat, însă, la barul lui Romaşcu şi s-a mai „răcorit” după ce a distrus patru ferestre.

 

Focuri de armă

La scurt timp, în momentul în care şeful Postului de Poliţie Brodina, agentul principal Vasilică Lavric, discuta în apropierea postului cu cei doi agresaţi, Popescu a revenit la localul lui Romaşcu, situat în apropiere, şi a mai spart trei geamuri. Poliţistul i-a solicitat consilierului să înceteze şi să îl însoţească la post, însă a fost refuzat şi jignit de către turbulent, după care cel din urmă a urcat în maşină şi a plecat. Pentru că agresorul era în stare de ebrietate şi exista pericolul de a mai produce şi alte probleme, poliţistul a somat şi a tras două focuri de armă în plan vertical. Cum acestea nu au avut nici un efect, agentul a mai tras alte patru focuri în direcţia roţii din dreapta-spate, însă maşina a dispărut în noapte.
Conform primelor investigaţii, cel mai probabil, agresiunea a avut ca „suport” un conflict din noaptea de 27 decembrie, între un apropiat de-al lui Popescu şi un alt localnic, conflict care a avut drept „câmp de luptă” localul lui Romaşcu.
Şeful biroului Poliţia Rurală Rădăuţi, subcomisar Daniel Andrei, a afirmat că Vasile Popescu este cercetat sub acuzaţiile de ameninţare, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilier local, implicat într-un incident cu şase focuri de armă.
 Vizualizări articol: 2730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
Consilier local, implicat într-un incident cu şase focuri de armă5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei