Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2010 - Anul XV, nr. 1 (4292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ajutor

Îşi caută nepoatele pe care nu le-a mai văzut de şapte ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din Corlata îşi caută nepoatele gemene pe care spune că nu le-a mai văzut de şapte ani. Domnica Varvaroi are 66 de ani şi doreşte să le reîntâlnească pe nepoatele sale Diana şi Cosmina, gemenele uneia dintre fiicele sale care a decedat.
Din câte ştie femeia, fetele ar locui acum în judeţul Neamţ, de unde este tatăl lor, însă nu a reuşit să afle exact unde se află acestea.
Gemenele s-au născut în comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, unde locuiau şi lucrau Dan Iacoboaie şi Ana Stanciuc, părinţii copilelor. Domnica Varvaroi spune că acum şapte ani de zile, fiica sa Ana a decedat.
„Am fost în primăvară la ei în Constanţa, înainte ca Ana să moară. Nu era bine, nu se descurcau cu banii, ginerele meu se apucase de băut. Atunci le-am văzut ultima oară pe Diana şi Cosmina. Aveau doi ani şi ceva”, povesteşte femeia. La scurt timp după ultima ei vizită la fiică, Domnica a aflat că Ana a murit şi a mers din nou în Constanţa pentru înmormântare. De data acesta, Domnica spune că nu şi-a mai văzut nepoatele, tatăl fetelor refuzând să le aducă la înmormântarea mamei lor.
„De atunci nu am mai ţinut legătura, el (tatăl gemenelor) nu a mai vrut să păstreze legătura cu noi şi nici să mai ştim ceva de fete”, a mai spus Domnica Varvaroi.
Femeia a încercat să-şi caute nepoatele, însă a aflat că Dan Iacoboaie s-a mutat din Mihail Kogălniceanu în judeţul Neamţ, cel mai probabil în localitatea Borca.
„I-am căutat la Mihail Kogălniceanu şi de acolo mi-au spus că s-au mutat. Am încercat prin Protecţia Copilului, să văd dacă ştiu ei ceva de fete, şi mi-au transmis şi de la Constanţa şi de la Neamţ că gemenele nu figurează în evidenţele lor”, a mai spus Domnica Varvaroi. Femeia spune că nu ştie cum să dea de urma fetelor.

 

„Nu cunosc pe nimeni din rudele fostului ginere”

„Nu cunosc pe nimeni din rudele fostului ginere, nu ştiu unde să merg şi pe cine să întreb”, a spus Domnica Varvaroi. A reuşit să obţină de undeva un număr de telefon al tatălui fetelor, însă când l-a apelat, numărul nu era valid.
„Nimeni din familia noastră nu le-a mai văzut. Sunt nepoatele mele şi mi-aş dori să le reîntâlnesc. Acum sunt deja mari, au peste nouă ani, şi vreau să le găsesc”, a spus Domnica Varvaroi.
De la Primăria Borca, judeţul Neamţ, nu am reuşit să aflăm imediat dacă fetele Cosmina şi Diana Iacoboaie se află în localitate, deoarece fetele nu au fost născute în Borca şi astfel sunt mai greu de identificat. Un reprezentant al primăriei ne-a declarat că „în localitate sunt mai multe persoane care poartă acest nume de familie, şi dacă ele nu au fost născute aici nu le putem identifica nici după înregistrarea naşterii”.
Domnica Varvaroi este decisă să meargă să-şi reîntâlnească nepoatele de îndată ce va afla unde acestea locuiesc şi apelează la toţi cei care i-ar putea da informaţii despre locul unde se află acum gemenele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îşi caută nepoatele pe care nu le-a mai văzut de şapte ani.
 Vizualizări articol: 2507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 7 voturi
Îşi caută nepoatele pe care nu le-a mai văzut de şapte ani4.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei