Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2009 - Anul XIV, nr. 267 (4253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În noiembrie

Patru zile de concediu forţat pentru angajaţii DSP şi 2,5 zile pentru salariaţii de la CAS

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Legea privind restructurarea agenţiilor statului, care a intrat în vigoare de ieri, a şi fost pusă în aplicare de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava.
La DSP, conducerea a lăsat angajaţii să hotărască modalitatea de reducere a cheltuielilor salariale. Potrivit directorului adjunct Marinela Grădinaru, cei aproximativ 170 de angajaţi au avut de ales între reducerea programului de lucru cu câteva ore pe zi şi patru zile de concediu fără plată care se acordă începând de ieri şi până la finele lunii noiembrie.
La CAS, instituţie cu aproximativ 80 de angajaţi, conducerea a stabilit, de comun acord cu personalul, să dea 2,5 zile de concediu fără plată în noiembrie. Conform purtătorului de cuvânt Anda Sălăgean, oamenii vor sta acasă, prin rotaţie, după un grafic stabilit de coordonatorii de compartimente, astfel încât activitatea să nu fie perturbată.

 

Spitalul Suceava decide azi cum va aplica legea

Măsura a fost luată în contextul în care, pentru a se încadra în bugetul alocat, CAS a făcut reduceri de cheltuieli încă din luna aprilie. De-atunci a fost redusă indemnizaţia pentru membrii Consiliului de Administraţie de la 20 la 1%, nu s-au mai acordat nici un fel de sporuri şi s-au redus indemnizaţiile de serviciu pentru şefii de birouri şi servicii, în timp ce preşedintele director general, prin contractul de management semnat cu CNAS, nu mai beneficiază de indemnizaţie de conducere.
La Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, care numără circa 1.300 de angajaţi, modalitatea de reducere a cheltuielilor salariale va fi stabilită astăzi, după ce sindicatele vor discuta cu personalul, a anunţat directorul Vasile Rîmbu.
 

 


Fiecare poliţist din judeţ, opt zile de concediu fără plată

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava s-a luat decizia ca fiecare dintre cei aproximativ 1400 de poliţişti din judeţ să-şi ia opt zile de concediu fără plată.
„La nivelul fiecărui serviciu, poliţie municipală sau orăşenească s-a început planificarea concediilor”, ne-a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.
Poliţiştilor li s-a recomandat să-şi ia patru zile de concediu fără plată luna aceasta, iar restul luna viitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru zile de concediu forţat pentru angajaţii DSP şi 2,5 zile pentru salariaţii de la CAS.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Patru zile de concediu forţat pentru angajaţii DSP şi 2,5 zile pentru salariaţii de la CAS4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei