Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2009 - Anul XIV, nr. 267 (4253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Taxe

Consiliul Local Suceava a aprobat taxele şi impozitele pentru 2010

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Valoarea taxelor şi impozitelor locale pe care le vor plăti locuitorii municipiului Suceava în anul 2010 au fost aprobate, ieri, de Consiliul Local în unanimitate de voturi.
Impozitele care îi interesează cel mai mult pe majoritatea sucevenilor, respectiv cele pentru clădiri, terenuri şi autoturisme se majorează, în medie, cu 10-12 la sută, însă, după cum a ţinut să precizeze primarul de Suceava, Ion Lungu, nu ca urmare a intervenţiilor factorilor locali, ci din cauza faptului că Guvernul a ridicat plafoanele minime la aceste categorii de dări „pentru actualizare cu rata inflaţiei”.
Impozitul şi taxa pe clădiri, impozitul şi taxa pe teren, impozitul pe mijloacele de transport, taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor, taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi publicitate, impozitul pe spectacole, taxa hotelieră, alte taxe locale, amenzile şi penalităţile aferente impozitelor şi taxelor locale, taxele judiciare de timbru şi taxele extrajudiciare de timbru se constituie integral în venituri proprii ale bugetului local, iar la această oră gradul de încasare de la populaţie şi de la firme este mai mult de jumătate din ceea ce s-a estimat.
Consilierii au mai aprobat taxele pentru folosirea locurilor publice de desfacere din pieţe şi bazar, taxele de parcare, cele pentru prestări servicii, pentru utilizarea patinoarului şi cele pentru serviciile prestate în cimitirul Pacea. De asemenea, au fost de acord în unanimitate pentru eliminarea taxei de sport şi a celei de intrare în bazar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Local Suceava a aprobat taxele şi impozitele pentru 2010.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Consiliul Local Suceava a aprobat taxele şi impozitele pentru 20102.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Taxe trimis de
(13 nov 2009, 13:19:23
ooo, ce interesant, taxele in Cimitire, chiar ne intereseaza pe toti......acolo este o jupuiala de nedescris.,....va rog sa dati public aceste taxe.......
2.   "Inexplicabil" trimis de
(13 nov 2009, 20:27:51
Cenzura de la acest ziar este in floare."Lacheii",cum ii place presedintelui actual sa spuna,nu se mai satura sa aduca osanale "edilului sef"!Curat murdar!
3.   Intrare �n bazar. trimis de
(14 nov 2009, 11:48:22
Multumesc din suflet pdl-ului si dlui superprimar lungu ca au ,,anihilat'taxa de intrare in bazar!In acest fel imi voi putea plati celelalte dari care le am catre consiliul local prin economia de0.5 lei pe care o fac lunar sau la cateva luni cand intru in bazar.Tin sa aduc osanale celui care a facut propunerea de eliminare aacestei taxe,sa-i traiasca partidul in vecii vecilor,si poate se muta eventual in zimbabwe,ca si acolo ar fi nevoie de specialisti in finante ca la noi.Nu are nici o importanta ca orasul asta e necirculabil,nici macar la nivelul la care a zis lungu:cat de cat!!Iar in ce priveste taxa de sport,trbuia lasata sa sponsorizam perdantii nostri dragi--fotbaliatoristii.Dragii mei faceti o paralela va rog:imaginati-va intersectia Areni privita dinspre Universitate::::ve-ti vedea in stanga primaria si in dreapta stadionul.Spuneti-mi acum care e mai eficienta stanga sau dreapta??10x.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei