Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2009 - Anul XIV, nr. 267 (4253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Coliziune violentă

Accident în intersecţia supraaglomerată din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Traficul supraaglomerat din zona centrală a Sucevei şi neatenţia unor şoferi a dus, ieri la amiază, la producerea unui accident. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 13.45, la intersecţia străzilor Ana Ipătescu şi Petru Rareş, loc în care, de când se lucrează pe artera principală, se circulă pe tot parcursul zilei bară la bară.
Un şofer din comuna Vorona, judeţul Botoşani, Gelu Pastramangiu, în vârstă de 35 de ani, care conducea o Dacie, venea dinspre staţia din Centru, iar în intersecţie a făcut la stânga, pentru a intra pe strada Petru Rareş, spre Piaţa Mare. Avea verde la semafor, cum aveau şi şoferii care circulau pe direcţia Burdujeni – Suceava. Unul dintre aceştia, care circula pe banda a II-a, i-a făcut semn şoferului de pe sensul opus că poate trece prin faţa sa. Şoferul de pe banda I, aflat la volanul unei maşini VW, nu l-a văzut însă la timp, lovind violent Dacia, chiar în mijlocul intersecţiei.
„El a dat să facă la stânga şi un şofer i-a dat voie să treacă. Numai ce m-am trezit cu el în faţă, am frânat brusc şi am tras de volan spre stânga să nu-l iau în plin. L-am lovit în partea din spate”, a povestit cum s-au întâmplat lucrurile Sebastian Nisteriuc, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava, şoferul maşinii VW.

 

O bătrână de 86 de ani, victima accidentului

O bătrână în vârstă de 86 de ani, Maria Moroşanu, din Vorona – Botoşani, pasageră în Dacie pe scaunul din spate, s-a lovit cu capul de geam în urma impactului, ieşind cu o parte din corp în afara maşinii. Preluată de o ambulanţă, bătrâna a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, Din fericire, octogenara, proaspăt operată la ochi, şi care venise în Suceava la un control oftalmologic, nu a suferit leziuni grave, câteva ore mai târziu medicii permiţându-i să plece acasă.
Agenţii de la Poliţia Rutieră care au făcut anchetă la faţa locului au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face şoferul Daciei, care nu a acordat prioritate în intersecţie.
Evident însă că şi condiţiile grele de trafic din zonă au avut o contribuţie la producerea acestui accident. Adesea, intersecţia străzilor Ana Ipătescu cu Petru Rareş se blochează, unii şoferi ajung să nu mai apuce să plece de pe loc, deşi au verde, de aici şi până la forţarea trecerii şi riscul de producere a accidentelor fiind doar un pas.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în intersecţia supraaglomerată din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 11 voturi
Accident în intersecţia supraaglomerată din centrul Sucevei3.1511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multumim lungule! trimis de
(13 nov 2009, 11:17:50
esti cel mai mare gospodar al tarii! dar atat de dezgustat de firmele care stau 6 luni sa schimbe o teava in centru...

lungule, dobitocule, iti doresc de sarbatori sa ai 3 masini in curte: politia, salvarea si pompierii! ptr bataia de joc din acest an. si nu uitati romani: votati pdl!!!

1.1  RE: Multumim lungule! trimis de
(13 nov 2009, 18:43:42
SCHWEPPES are dreptate. iata o dedicatie pt. pdl: http://www.220.ro/7RnRKEFyo4/C
2.   Da da.. trimis de
(13 nov 2009, 12:05:57
Eu unul nu cred ca se poate produce asa un accident daca nu ar fi fost vorba de viteza... Cum e posibil sa arunci o masina in halul in care e Dacia aia cand ai 50 la ora? Sa fim seriosi.. Baiatul ala are fata de smecheras care e superman la volan.

Adevarul e ca traficul in orasul asta e de jale...
3.   ... trimis de
(13 nov 2009, 16:32:51
Conduita preventiva... un concept pe care soferul VW nu prea il intelege.

In acea zona trebuie sa mergi cu viteza redusa pentru ca tot timpul raman masini in mijloc atunci cand se schimba culoarea semaforului.

Pentru a nu bloca si mai mult traficul, un sofer l-a lasat sa treaca pe cel cu Dacia.

A venit insa un inteligent care...

Ar trebui sa-mi pun un carlig pt remorca in spate si sa franez brusc atunci cand il vad pe soferul vitezoman in spatele meu, si sa-l pun dupa aia sa-mi repare masina. Asta merita martafoiul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei