Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2009 - Anul XIV, nr. 267 (4253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Toamna aceasta se poartă unghiile colorate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Odată cu venirea toamnei, simţiţi din ce în ce mai mult că griul în care s-a învelit natura vă deprimă şi vă lipsesc culorile verii. Cum vă puteţi colora viaţa chiar şi în zilele mohorâte? Simplu, oja este aliatul dumneavoastră împotriva întristării.

În acest sezon, unghiile dumneavoastră trebuie să poarte culorile verii. Fie că este vorba de nuanţe închise ori de cele mai vii şi strălucitoare culori, oja trebuie să vă aducă vara în suflet. Astfel, nu doar moralul, ci şi aspectul dumneavoastră vor inspira vară şi vă vor duce cu gândul la perioada vacanţei.
Roşu vibrant, portocaliu sângeriu, roz deschis, vişiniu, fucsia - aceasta este paleta de culori festivă, care vă va face unghiile să iasă în evidenţă, acoperite de nuanţe senzuale, sexy şi sălbatice. Sezonul acesta, unghiile trebuie să fie scurte, urmând aceeaşi tendinţă „valabilă” în timpul verii, lungimea lor fiind dictată tocmai de culorile puternice ale ojei. Pentru a menţine aspectul sănătos al unghiilor, înainte de aplicarea ojei este bine să le protejaţi cu ajutorul unui lac vitaminizant şi, bineînţeles, nu uitaţi de stratul final de lac. Acesta va conferi unghiilor o strălucire perfectă.

 

Se poartă şi culorile reci

Tonurile calde şi vioaie nu sunt singurele incluse în paleta de culori a ojei pe care o veţi folosi în această iarnă. Culorile vii vor rivaliza cu cele închise şi reci, datorită cărora manichiura dumneavoastră va fi mai sofisticată şi mai elegantă. Culorile închise sunt parcă reinventate în acest sezon.
Compania Chanel propune un negru cu reflexe roşiatice sau maronii, Opi propune oja albastră care „flirtează” cu griul şi cu indigoul, iar Gemey vă îndeamnă să încercaţi oja bleumarin. În plus, faceţi-vă curaj şi coloraţi-vă unghiile în nuanţe de violet, oscilând între vişiniu şi bordo.

 

La ce trebuie să renunţaţi

Dacă vreţi să vă încadraţi perfect în tiparele impuse de tendinţele acestui sezon, trebuie să renunţaţi la câteva artificii. De exemplu, specialiştii spun că, în această toamnă şi în iarna care va urma, manichiura franţuzească nu mai trebuie etalată: este prea clasică şi prea puţin tinerească. În plus, uitaţi definitiv de unghiile false: nu mai sunt la modă şi, mai mult decât atât, afectează sănătatea unghiilor naturale.
Oja în culori pale, fără nici o sclipire, care parcă vă face să uitaţi că unghiile sunt colorate, nu mai este la modă în acest sezon, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru oja sidefată. Şi, cel mai important, abţibildurile lipite pe unghii trebuie date uitării. Nu doar pentru acest sezon, ci pentru totdeauna, spun specialiştii, care speră că moda manichiurii împodobite cu tot felul de desene lipite va dispărea din istorie. Orientaţi-vă spre ojele uni, pentru că simplitatea este cuvântul de ordine.

 

Pentru adeptele manichiurii în culori naturale

Dacă vă număraţi printre femeile care preferă aspectul natural atunci când vine vorba de machiaj şi de manichiură, experţii au soluţii şi pentru dumneavoastră.
Dacă ezitaţi să vă lăcuiţi unghiile cu oje prea colorate sau nu vă este pe plac nici una dintre nuanţele vii, companiile de cosmetice vă propun lacuri în culori discrete, potrivite pentru stilul natural. Albul pur, bejul sau rozul foarte pal vă vor fi cu siguranţă pe plac.
Optaţi însă pentru lacul de unghii strălucitor şi evitaţi oja mată, care conferă unghiilor un aspect artificial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toamna aceasta se poartă unghiile colorate.
 Vizualizări articol: 2383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toamna aceasta se poartă unghiile colorate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei