Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2009 - Anul XIV, nr. 267 (4253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mesaj

Orest Onofrei îi transmite lui Geoană să vină la serviciu şi să nu umble „fleaura” prin ţară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul Senatului, senatorul PD-L de Suceava Orest Onofrei, face apel către preşedintele primei Camere a Parlamentului, social democratul Mircea Geoană, candidatul PSD la prezidenţiale, să vină la serviciu şi să nu umble „fleaura” prin ţară.
Onofrei i-a transmis lui Geoană să vină la muncă măcar cinci minute, timp suficient pentru a se pune de acord cu preşedinta Camerei Deputaţilor în privinţa convocării Birourilor reunite ale celor două Camere pentru a discuta calendarul de învestire a guvernului Negoiţă. „Pentru că nu o face, ne dăm seama că ieşirea PSD de la guvernare, că moţiunea de cenzură prin care a căzut guvernul Boc, că tertipurile prin care au făcut să cadă guvernul Croitoru nu sunt altceva decât jocuri de campanie, că doresc în continuare ca ţara să aibă guvern cu puteri limitate. Singura ţintă a lor, prin ieşirea de la guvernare şi prin demiterea guvernului Boc, a fost să împiedice referendumul pe care Traian Băsescu îl organizează”, a declarat Onofrei.

 

„PSD şi PNL sunt cele care doresc, de fapt, menţinerea Guvernului Boc până după alegeri”

El crede că premierul pe care l-a propus PSD şi PNL, Klaus Iohannes, s-a prins de faptul că era folosit de cele două partide doar ca unealtă pentru anularea referendumului, urmând ca mai apoi, după alegeri, „eventual să se spele pe mâini şi să spună că nu l-au cunoscut niciodată”.
„Eu cred că asta este strategia din spatele acestor tertipuri, pentru că altfel nu îmi explic de ce un Guvern urât aşa de mult, cum a fost Guvernul Boc, cu votul şi cu şmecheriile PSD şi PNL de a nu convoca Parlamentul pentru votul noului Guvern, e menţinut în continuare, contrazicând de fapt acuzaţia faţă de Traian Băsescu că doreşte ca Guvernul Boc să rămână până după alegeri. Or dovedim că nu Traian Băsescu doreşte ca acest Guvern să rămână până după alegeri, ci ei, prin tertipurile pe care le fac, pentru că Traian Băsescu a propus doi premieri până acum, alţii decât Emil Boc. Apelul meu către domnul Mircea Geoană este următorul: „Domnule Geoană mai treceţi şi pe la serviciu pentru că pentru asta sunteţi plătit”, a conchis Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orest Onofrei îi transmite lui Geoană să vină la serviciu şi să nu umble „fleaura” prin ţară.
 Vizualizări articol: 1064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Orest Onofrei îi transmite lui Geoană să vină la serviciu şi să nu umble „fleaura” prin ţară3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E la moscova trimis de
(13 nov 2009, 12:19:38
Asa zis-ul "domn" Geoana isi bate joc in ultimul hal de Romani. Cred ca si-a luat concediu sa mai faca o vizita secreta la Moscova sa se planga ca nu-i ajung banii negociati din prima vizita de acolo facuta in aprilie, mai are nevoie pentru a mai mani****si cumpara niste oameni.
1.1  RE: E la moscova trimis de
(13 nov 2009, 12:20:52
oameni buni de la monitorul: cuvantul M.A.N.I.P.U.L.A.R.E nu ar trebui cenzurat.
1.2  RE: E la moscova trimis de
(13 nov 2009, 18:14:04
auzi sucevean21 eu sunt curioasa cat te platesc cei de la pdl?(bine ca oricum o sa zici ca nu iei niciun ban si tii cu basescu pt ca e cel mai bun om pt romani). mai zici ca cei de la psd mor de invidie si dau comentarii in care injura si nu mai stiu ce, dar cum sa se abtina cand vad ca unul ca tine scrie asa niste comentarii?nu injura pt ca este invidie ci pt ca esti tu enervant.nici nu ma mir ca tii cu basescu. Daca Geoana isi bate joc de romani ce sa mai zicem de basescu care vrea doar sa ne mai minta 5 ani si sa credem ca face tara mai buna. hai sa fim seriosi si tu incearca sa te trezesti dimineata cu mintea limpede
2.   Hehe trimis de
(13 nov 2009, 12:37:22
Si eu il rog pe Onofrei sa nu mai bage la comanda atatea declaratii de presa si atatea ironii, si sa fie prezent in Senat, si sa vad si eu ca acest domn chiar reprezinta interesele sucevenilor. E rusinos ca dumnealui sa vina in fata presei si sa spuna ce si cum face nu stiu care candidat, iar in Senat sa aiba o singura luare de cuvant.
3.   Atitudine! trimis de
(13 nov 2009, 14:13:02
Va dati seama cat de mult se dedica tarii Geoana,pai daca ar iesi presedinte ar fi vai de capul nostru,intr-adevar prioritatea lui este interesul national!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei