Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2009 - Anul XIV, nr. 243 (4229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

Aproape 1.400 de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor păzi secţiile de votare din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 1.400 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni vor asigura paza celor 654 de secţii de votare din judeţul Suceava şi a Biroului Electoral Judeţean la alegerile prezidenţiale.
Potrivit prefectului judeţului Suceava, Sorin Popescu, cele mai multe cadre vor fi asigurate de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava. Astfel, 570 de poliţişti vor asigura paza a 303 secţii de votare. Securitatea în secţiile în care vor vota alegătorii din judeţul Suceava va fi asigurată şi de Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi, Serviciul Poliţie Transporturi Suceava şi Poliţia Comunitară.
„La alegerile pentru preşedintele României din anul 2009, în judeţul Suceava vor funcţiona 654 de secţii de votare, cu 116 mai multe faţă de ultimele alegeri, pentru Parlamentul European. Acest lucru înseamnă un efort suplimentar din partea structurilor de pază, în vederea asigurării unui număr mai mare de personal pentru toate secţiile”, a declarat Sorin Popescu.
El a precizat că dintre cele 116 secţii speciale care vor funcţiona în judeţ, trei vor fi în municipiul Suceava şi câte una în fiecare din celelalte 113 localităţi. La aceste secţii vor vota doar alegătorii care în ziua scrutinului se află în altă localitate decât cea de domiciliu. De precizat că la aceste secţii de votare vor fi instalate echipamente de înregistrare video, iar persoanele care vor vota în aceste locaţii trebuie să depună şi să semneze o declaraţie, prin care iau act de faptul că votul la mai multe secţii de votare reprezintă infracţiune şi este pedepsit de lege.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 1.400 de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor păzi secţiile de votare din judeţ.
 Vizualizări articol: 1076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Aproape 1.400 de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor păzi secţiile de votare din judeţ2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei