Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2009 - Anul XIV, nr. 243 (4229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Foarte mulţi

16 şoferi băuţi, prinşi după o zi din cadrul campaniei de reducere a accidentelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de prevenire a accidentelor rutiere demarată la începutul acestei săptămâni şi axată pe prevenirea evenimentelor provocate de şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice a debutat în forţă, într-o singură zi de controale fiind depistaţi nu mai puţin de 16 şoferi băuţi.
Acţionând în cursul zilei de miercuri, inclusiv pe parcursul nopţii, atât în cadrul unei ample acţiuni coordonate de cadrele Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, cât şi punctual, pe raza localităţilor, prin poliţiştii de la structurile locale, oamenii legii au constatat o sumedenie de abateri grave de la normele rutiere.
Printre şoferii prinşi băuţi se numără şi Dinu C., în vârstă de 19 ani, din oraşul Vicovu de Sus, care se deplasa la volanul unui autoturism pe raza localităţii de domiciliu fără permis de conducere şi în stare avansată de ebrietate, 1,12 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Un alt şofer prins băut, Nicolaie B., în vârstă de 43 de ani, din Vatra Dornei, avea o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce un bărbat din aceeaşi localitate, Doru T., de 41 de ani, avea o valoare de 1,25 mg/l în aerul expirat la volan.
În cadrul controalelor efectuate, poliţiştii au vizat şi alte categorii de abateri în trafic, mai întocmind trei dosare penale, două pe numele unor şoferi fără permis şi unul pe numele unui conducător auto care se deplasa la volanul unei maşini neînmatriculate.
De asemenea, au fost aplicate 97 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 90.000 de lei, cele mai multe pentru viteză şi lipsa centurii de siguranţă.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava va desfăşura, până la finele anului, controale intense în trafic, prioritatea fiind verificarea cu etilotestul a cât mai multor şoferi, în încercarea de reducere a accidentelor produse pe fondul consumului de alcool, în creştere îngrijorătoare în ultima perioadă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 16 şoferi băuţi, prinşi după o zi din cadrul campaniei de reducere a accidentelor.
 Vizualizări articol: 1537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
16 şoferi băuţi, prinşi după o zi din cadrul campaniei de reducere a accidentelor3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei