Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2009 - Anul XIV, nr. 243 (4229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Politic

Liberalii au împărţit 1.200 de „scrisori de la Crin” în comuna natală a lui Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Vasile Mocanu, a precizat că liberalii au împărţit 1.200 de scrisori de la Crin Antonescu în comuna natală a preşedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur.
El a precizat că PNL Suceava a dat o atenţie deosebită acestei zone, având în vedere că Botoşana este comuna în care PD-L a obţinut cele mai multe voturi la ultimele alegeri, în comparaţie cu celelalte partide.
„Sperăm că şi această comună va intra în normalitate. Spun asta pentru că în Botoşana nu am reuşit încă să facem o organizaţie PNL. Aveam nevoie de 10 – 15 oameni, însă nu am găsit pe nimeni care să se elibereze de frica instaurată de PD-L”, a spus Mocanu.
Pe de altă parte, vicepreşedintele PNL Suceava Brînduşel Nichitean a precizat că liberalii au distribuit scrisorile de la Crin Antonescu în aproximativ 80% dintre localităţile rurale din judeţul Suceava.
„În ceea ce priveşte comuna Botoşana, am dorit să împărţim aceste scrisori într-o zi în care preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, era în judeţ şi nu la Bucureşti, şi poate a auzit că liberalii sunt în comuna sa natală”, a spus Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii au împărţit 1.200 de „scrisori de la Crin” în comuna natală a lui Flutur.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Liberalii au împărţit 1.200 de „scrisori de la Crin” în comuna natală a lui Flutur1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(16 oct 2009, 11:41:51
Oare cati din alegatorii domnului Flutur stiu sa citeasca?
1.1  RE: Intrebare trimis de
(16 oct 2009, 15:36:42
Mai bine citeste comentariile postate de contestatarii PDL-ului si vezi cati dintre ei stiu sa scrie! N-om avea noi intelectuali de talia lui Vanghelie,dar nici cu voi nu mi-e rusine! Nu v-a spus nimeni la scoala ca cerneala nu e buna de baut?Noroc ca prostia nu doare,altfel,de care cor de ragete s-ar fi auzit din sediile PSD...
2.   M-ati facut curios trimis de
(16 oct 2009, 15:48:38
Si ce le-a spus Antonescu gospodarilor din Botosana? Ca vrea sa le transforme comuna intr-o asezare lacustra,populata de lipoveni barbosi,cu ochii albastri precum spirtul medicinal? Ca o sa le populeze fantanile cu caras si platica si o sa le ticseasca poiatele cu cormorani,lisite si pelicani vaccinati impotriva gripei aviare? Ca o sa le mute sarbatorile pe vechi si o sa le boteze pruncii in vodca?

Hai sa fim seriosi...bucovinenii nu pun botul la snoavele baltatenilor,asa ca,va pierdeti timpul,tavarasci Antonencu! Mai bine mai dati o fuga pe la Tivoli,ca bisericile si manastirile din Bucovina sunt sub demnitatea Dvs! In rest,stuf si papura!
3.   Hahaha trimis de
(16 oct 2009, 17:16:09
PNL vad ca au inceput sa mituiasca sucevenii. Domnilor nu va mai chinuiti, nu suntem asa de prosti incat sa punem botul la prostiile voastre.
3.1  RE: Hahaha trimis de
(16 oct 2009, 18:31:12
daca asta ti se pare mituire, vom mai vedea cand incepe adevarata campanie, sa vezi cum ti se duc banii asa o data cu frunza toamnei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei