Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2009 - Anul XIV, nr. 229 (4215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Suceava primeşte 4 milioane de euro de la Comisia Europeană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judeţul Suceava va primi o sumă de 4 milioane de euro din cele 11,7 milioane pe care Comisia Europeană le-a alocat din Fondul de Solidaritate pentru diminuarea pagubelor produse de inundaţiile din vara anului 2008. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că suma ar urma să ajungă în judeţ după ce Secretariatul General al Guvernului va aproba un memorandum prin care vor fi împărţite fondurile venite de la Comisia Europeană. Flutur a mai spus că diferenţa de bani până la 11,7 milioane de euro ar urma să fie împărţită între judeţele Iaşi, Neamţ, Botoşani şi Maramureş.
„Banii de la Comisia Europeană au venit şi urmează să fie împărţiţi judeţelor pentru care au fost alocaţi. Am discutat cu secretarul general al Guvernului să urgentăm procedurile astfel încât banii să ajungă cât mai repede în judeţe. Şi trebuie spus că aprobarea celor 11,7 milioane de euro s-a făcut în urma demersurilor pe care noi le-am făcut în 24 februarie 2009 la Comisia de buget din Parlamentul European”, a declarat Flutur.
Şeful administraţiei judeţene a mai adăugat că din cele 4 milioane de euro vor fi finanţate lucrări pentru repunerea în funcţiune a infrastructurii afectate de inundaţiile din iulie 2008, drumuri locale, judeţene, naţionale, străzi comunale, poduri, pasarele, pasaje, diguri construite de autorităţile locale, reabilitarea şi reconstrucţia zidurilor, repunerea în funcţiune a sistemelor de colectare a apelor pluviale şi a instalaţiilor pentru ape reziduale, canalizări, bazine de decantare, staţii de tratare, repunerea în funcţiune a conductelor de aprovizionare cu apă, a reţelelor de aprovizionare cu apă, fântâni şi puţuri de adâncime.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava primeşte 4 milioane de euro de la Comisia Europeană.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceava primeşte 4 milioane de euro de la Comisia Europeană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei