Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2009 - Anul XIV, nr. 229 (4215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Becali şi crucea roşie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conform calităţii îndoielnice a tărâţei pe care Becali o poartă în partea de sus a fiinţei sale, Dumnezeu e un tip care n-are altă treabă decât fotbalul. Misiunea înălţătoare a lui Doamne-Doamne e s-o ajute pe „Steaua” să bage mingea în aţe, astfel ca victoriile, trofeele şi lovelele să se înghesuie ca sardelele în conturile patronului acestei echipe. Concret, creştinul Becali crede că Dumnezeu stă cu telecomanda în mână şi nu pierde niciun meci al „Stelei”, iar când constată că echipa sa preferată se află în dificultate, intervine personal, obţinând lovituri libere, ajutând la deposedări, contribuind la cornere, şutând puternic de la distanţă, marcând spectaculos în apluzele tribunei.
Pentru a fi sigur că lucrurile se vor petrece întocmai, pentru a nu se îndoi că inspiraţia divină va pogorî în crampoanele şi şpiţanele echipei sale, omul acesta puţin la trup şi bine rărit la neuroni a apelat la două artificii suplimentare: a desenat semnul crucii atât pe tabla autocarului echipei, cât şi pe bumbacul tricourilor.
Cazul lui Becali, în opinia mea, are legătură certă cu semnul crucii, dar nu cu cel divin. Cazul lui Becali e de competenţa crucii roşii, iar eu cred că, în materie de caraghioslâc paranoic religios, acest pacient ciudat al Domnului mai are încă multe de spus.
Bunăoară, stau şi mă gândesc la zilele când Becali va avea bunăvoinţa să treacă la cele veşnice şi se va pregăti de înfăţişare la Judecata de Apoi. Cum îi va fugări el, pe lumea cealaltă, pe membrii comisiei de judecată, cu plasele pline cu milioane de euro în mână, cu scopul de a-i motiva!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali şi crucea roşie.
 Vizualizări articol: 785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Becali şi crucea roşie2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei