Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2009 - Anul XIV, nr. 229 (4215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amenajare

Bazinul de înot al universităţii va fi deschis în octombrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bazinul de înot al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava va fi finalizat şi dat în folosinţă în acest an, cel mai probabil în luna octombrie.
Tot pentru acest an calendaristic sunt prevăzute a fi date în folosinţă şi căminul nr. 3, aula cu 200 de locuri, clubul studenţesc şi tunelul de legătură dintre corpul E şi corpul A ale universităţii.
Rectorul universităţii, prof.univ.dr.ing. Adrian Graur, este optimist că luna viitoare bazinul de înot va fi inaugurat, chiar dacă s-a confruntat cu întârzieri la branşamentele de canalizare şi gaz şi cu atitudinea unor comercianţi din Piaţa Mică, aceştia din urmă găsind de cuviinţă să deverseze apele uzate şi pluviale pe terenul universităţii. „Foarte mulţi au venit cu zidul caşcarabetelor până în gardul nostru, iar apa pluvială este dirijată pe spaţiul nostru. Am făcut adrese şi către ei, şi către primărie, să reglementeze această situaţie, dar se pare că e greu de realizat”, a arătat profesorul, care se plânge atât de poluare, cât şi de disconfort vizual.
În ciuda acestor neajunsuri, bazinul de înot va fi inaugurat de echipele de înotători ale Universităţii „Ştefan cel Mare” şi cele ale universităţilor partenere din Franţa, Germania şi Ucraina.
Potrivit rectorului Graur, aici va fi cea mai modernă echipare pentru kinetoterapie şi universitatea va presta acest serviciu atât printr-un parteneriat cu Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava, cât şi contra cost, de către specialiştii Facultăţii de educaţie fizică.
Prof. Adrian Graur a mai precizat că bazinul de înot, care va avea culoare de 25 de metri, va fi deschis întregii comunităţi, nu numai studenţilor şi cadrelor didactice de la universitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bazinul de înot al universităţii va fi deschis în octombrie.
 Vizualizări articol: 2380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Bazinul de înot al universităţii va fi deschis în octombrie4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari domnului Graur !!! trimis de
(30 sep 2009, 13:12:19
Ar trebui sa-l rugam frumos pe domnul Graur sa candideze la fotoliul de primar.
2.   Bravos trimis de
(30 sep 2009, 17:11:31
felicitari d-le graur! sper sa nu-l chemi pe lungu si fluturas la deschidere ! ca m-am saturat de fetele lor. nu sunt realizarile lor ! va rog!!
3.   FELICITARI trimis de
(30 sep 2009, 20:26:24
Cand eram student d-nul Graur m-a amendat pentru ca m-a prins fumand in corpul de electrica (pe atunci era noul corp )laughing Tin minte ca mi`a zis ca in loc de amenda sa aduc 4 neoane Philips pentru nu stiu ce sala de curs. Chiar si in acea postura, d-nul Graur mi-a facut o impresie extraordinara, pe care de-a lungul timpului mi-a confirmat-o de nenumarate ori. Felicitari, iar ideea de a candida la o functie de conducere in judet nu e rea, desi se zice ca daca te bagi in cocina...asa ca am rezerve. Bravo , abia astept sa inot in noul bazin.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei