Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2009 - Anul XIV, nr. 229 (4215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tată agresor

Şi-a băgat fiul în spital, după ce i-a dat cu ciocanul în cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a ajuns la spital cu leziuni seriose după ce a fost lovit cu ciocanul în cap de propriul tată. Totul a plecat de la un scandal izbucnit între cei doi cu privire la amplasarea unui gard. Agresiunea s-a petrecut luni seară, în jurul orei 19.00, în satul Boura, comuna Forăşti, cei doi făcând parte din comunitatea de romi din localitate.
Din cercetările poliţiei rezultă că fiul, Marcel Stănescu, şi tatăl, Ghiorghiţă Stănescu, locuiesc în două case învecinate, fără garduri împrejmuitoare. În seara incidentului fiul ar fi vrut să amenajeze un gard între gospodării, dar tatăl nu a fost de acord cu amplasamentul, de aici ajungându-se în scurt timp la scandal şi ameninţări. Pe fondul consumului excesiv de alcool, tatăl a pus mâna pe un ciocan şi şi-a lovit în cap fiul, lăsându-l inconştient la pământ.
Preluat de o ambulanţă, tânărul de 23 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde medicii l-au diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut deschis, comoţie cerebrală, plăgi scalp frontal şi temporal precum şi în regiunea nazală”, ulterior acesta fiind transferat la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava.
„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, măsurile legale urmând a fi luate după examinarea medico-legală a victimei, şi stabilirea numărului de îngrijiri medicale necesare”, a declarat inspectorul Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a băgat fiul în spital, după ce i-a dat cu ciocanul în cap.
 Vizualizări articol: 1991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Şi-a băgat fiul în spital, după ce i-a dat cu ciocanul în cap4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne fereste! trimis de
(30 sep 2009, 11:10:39
Pentru ce mai faci copii daca la urma ajungi sa-i omori?Unii oameni nu au suflet,tot copilul tau ramane si atunci cand e ink bebe,dar si atunci cand ajunge la o varsta mai inaintata,eu nu pot sa-i inteleg pe acesti oameni...serios.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei