Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2009 - Anul XIV, nr. 229 (4215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răbdare

Străzile afectate de lucrările ISPA, redate complet circulaţiei în maxim o lună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nervii sucevenilor care au de parcurs zilnic zone afectate de lucrări de înlocuire a reţelelor de apă şi canalizare vor mai fi puşi la încercare timp de încă o lună.
Aceasta este concluzia conducerii municipalităţii sucevene, după ce a fost analizată situaţia lucrărilor efectuate până acum şi au fost stabiliţi paşii care mai trebuie făcuţi.
Una din străzile cu cele mai mari probleme de trafic rutier este Calea Unirii, unde un sens de circulaţie este blocat complet în prezent pe porţiunea cuprinsă între semaforul de la Shopping City şi sensul giratoriu din faţa podului peste calea ferată. “Lucrarea avansează mai bine decât pe prima porţiune, chiar de au fost şi aici probleme din cauza pasajului subteran, care a apărut ca o piedică în calea conductei. Curând vom finaliza şi această porţiune şi le vom cere să astupe şanţul şi să taseze mai bine terenul, să nu apară apoi denivelări în asfalt”, a declarat primarul Ion Lungu.
Următoarea porţiune pe care se va lucra pe Calea Unirii este cea cuprinsă între intersecţia cu strada Traian Vuia (Sala Sporturilor) şi podul de peste râul Sucevei.
Lucrarea începută pe Calea Unirii va dura totuşi încă o lună, pentru că de la podul peste calea ferată de la Burdujeni, aceasta va fi continuată până la sediul de primărie din acest cartier (fostul Cinema Burdujeni).

 

Gheorghe Doja, complet circulabilă în două săptămâni

O altă stradă intens circulată şi care este afectată de lucrările ISPA este 22 Decembrie, din Burdujeni.
“Acolo au fost realizate 194 din cele 200 de racorduri prevăzute, dar mai sunt încă de făcut racorduri cu străzile adiacente. În octombrie vom finaliza sigur şi acest drum naţional, care trebuie pregătit pentru iarnă”, a adăugat Lungu.
Pentru altă stradă pe care se circulă greu, Gheorghe Doja, care face legătura între Burdujeni şi Iţcani şi este o alternativă la Calea Unirii, pentru a circula între Burdujeni şi restul cartierelor Sucevei, municipalitatea a dat constructorilor termen de două săptămâni să o redea total circulaţiei rutiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile afectate de lucrările ISPA, redate complet circulaţiei în maxim o lună.
 Vizualizări articol: 1449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Străzile afectate de lucrările ISPA, redate complet circulaţiei în maxim o lună3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si penalitatile? trimis de
(30 sep 2009, 11:57:20
Stimate conducator de obste si penalitatile pe care le trambitai acum cateva saptamani ca le vei da firmelor daca nu respecta termenii contractuali ? Cum ramane cu acestea? Nu aud si nici nu vad undeva ca s-au aplicat societatilor implicate in marea degringolada din oras! Sau ati primit ceea ce asteptati de ceva timp si v-ati mai in-mu-iat? Prietenii stiu de ce...

2.   Sa nu apara apoi denivelari trimis de
(30 sep 2009, 13:41:33
De curiozitate domle planificator,ati vazut cum arata Gh Doja in zona unde s-au introdus acele conducte?Intrebarea este de fapt colaterala:alaturi de acele sapaturi asfaltul turnat anul trecut arata de parca ar fi trecut pe acolo cateva petroliere sau spargatoare de gheata(asfalt).Cum s-a reusit sa apara asemenea denivelari mi-e greu sa inteleg.Alt aspect:unde s-au facut canalele pentru introducerea noilor trevi pe Calea Unirii,sau unde vreti voi,se poate vedea cu extrema claritate calitatea asfaltului care a fost turnat acolo.Pe cand si la noi,dupa executarea unor lucrari de asfaltare,se vor lua probe din stratul de asfalt in realitate,de cineva care nu are interes sa masluiasca rezultatele,cu masini care foreaza foarte fin in orice zona si pot extrage calupuri de asfalt,in care se pot vedea exact compozitia si calitatea materialului folosit.Daca acele probe le fac ..cei interesati ' degeaba se fac,dar daca le fac cei ce platesc o sa vedeti rezultate!
2.1  RE: Sa nu apara apoi denivelari trimis de
( 1 oct 2009, 00:20:55
Intre comentariul meu anterior si acesta s-a interpus faptul ca am observat deja calitatea reparatiilor de pe Calea Unirii intre giratoriul dela Mall si semaforul de la Carrefour.Deja se scufunda asfaltul in zona la o saptamana de la turnare,unde este testarea speciala mister seredenciuc?De fapt este similara cu celelalte strazi pe care tatucul lungu a zis ca le face circulabile ,,cat de cat'.Daca i se pare cuiva de exemplu ca Bistritei e circulabila atunci ne meritam soarta si trebuie sa fugim repede sa-i votam din nou.Traversarea din dreptul Petrom Obcini a fost facuta de o luna de zile,cat ar trebui sa asteptam pana toarna asfalt acolo,sau la intrare pe Marasesti,sau,sau,sau?Cand ati spus ca e gata N Balcescu,dle primar?
3.   22 Decembrie, din Burdujeni. trimis de
( 2 oct 2009, 13:13:22
Daca strada asta,sau ceea ce ar fi trebuit sa fie o strada nu va fi refacuta ,,cat de cat'cum ii place lui Lungu sa zica pana cel tarziu sfarsitul lui octombrie,mai bine ar inchide-o complet,pt ca va deveni un carambol permanent cu siguranta!Tineti minte cand s-a scufundat un TIR in noroi asta primavara?Aia a fost floare la ureche,era doar un sens distrus,acum sunt ambele sensuri de mers pe laterale si partea centrala brazdata de sute de transee pe unde au trecut alimentarile cu apa sau canalizarile spre curtile oamenilor.Vor fi sanse minime sa mai poata fi strabatuta strada de l;a un capat la altul,o sa trebuiasca sa ocolim prin Dragomirna sau prin Dorohoi - Botosani daca vom vrea sa mergem la cabana spre exemplu sau in orice sat dupa Adancata.Dar trebuie sa suportam,vorba lui Lungu,toate sunt spre binele nostru,chiar daca de fapt e spre binele LOR,sa le fie ,,fotoliul cu o treapta mai sus,si ce chin ,cat nesomn'citat oarecum din Paunescu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei