Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2009 - Anul XIV, nr. 219 (4205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iubire între romi

Poliţia, prinsă la mijloc într-o poveste de dragoste neacceptată de părinţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au cerut, ieri, sprijin presei în încercarea de a identifica o minoră în vârstă de 15 ani, plecată de la domiciliu la începutul acestei săptămâni. În spatele acestei dispariţii se ascunde însă o întortocheată poveste de dragoste, minora fugind ori de câte ori are ocazia împreună cu iubitul său. Părinţii ei, care nu sunt de acord cu relaţia, au cerut de fiecare dată ajutor poliţiei.

 

Minora de 15 ani dată dispărută de poliţie se numeşte Liliana Maria Beghean şi face parte dintr-o familie din comunitatea romă care trăieşte în oraşul Vicovu de Sus. Iubitul ei, din aceeaşi etnie, Marcu I., este cu şase ani mai mare, iar povestea lor este deja binecunoscută de poliţiştii din localitate. Fata mai are dispariţii la activ, în toate cazurile fugind împreună cu iubitul ei în diferite locaţii. Părinţii ei au cerut ajutor poliţiei, au dat-o dispărută, şi de fiecare dat-o au anunţat că nu acceptă sub nici o formă ca fiica lor să aibă o relaţie cu tânărul de care s-a îndrăgostit. Cum fata este minoră, de fiecare dată poliţia a trebuit să o dea în urmărire şi, până la urmă, să o găsească şi să o readucă la domiciliu.
Mai mult, iubitul ei s-a ales şi cu un dosar penal, fiind trimis în judecată, deoarece legea îi pedepseşte pe cei care întreţin relaţii sexuale cu persoane sub vârsta de 15 ani, indiferent dacă acestea persoane sunt sau nu de acord.

 

Au fugit în vestul ţării

Zilele trecute povestea s-a repetat, adolescenta dispărând de acasă. Fata, însă, a împlinit deja 15 ani, iar iubitul ei nu mai trebuie să răspundă în faţa legii pentru infracţiunea amintită. Fără acordul părinţilor, însă, aceasta nu poate să locuiască la alt domiciliu, astfel că a fost dată din nou dispărută.
Oamenii legii de la Poliţia oraşului Vicovu de Sus au şi reuşit, de altfel, să ia legătura cu tânărul de 21 de ani, care a confirmat că a fugit cu iubita, refuzând, bineînţeles, să spună unde se află. Poliţiştii bănuiesc că cei doi sunt în vestul ţării, la casa unor rude de-ale băiatului, intenţia lor fiind de a se ascunde acolo şi nu a mai reveni acasă.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava precizează că Liliana Maria Beghean are 1,60-1,65 metri înălţime, greutatea de 40 de kilograme, păr şaten, ochi căprui, faţa în formă pătrată.
Ultima dată când a fost văzută de părinţi aceasta era îmbrăcată cu un hanorac de culoare verde cu picăţele, o pereche de blugi de culoare bej şi pantofi sport de culoare albă.
Persoanele care pot oferi detalii despre tânără sunt rugate să anunţe cel mai apropiat post de poliţie ori să apeleze numărul unic de urgenţe 112.



La 14 ani, amor cu un bărbat de 60 de ani

Un alt caz asemănător, petrecut în 2007, devenit binecunoscut după ce a fost prezentat la mai multe televiziuni naţionale, este cel al unei tinere din Dolhasca, Oana C., care, la vârsta de 14 ani, s-a îndrăgostit lulea de un bărbat în vârstă de 60 de ani.
Adusă în mai multe rânduri acasă de poliţie şi consiliată de specialişti din cadrul Direcţiei de Protecţie a Copilului Suceava, fata a reuşit să fugă de fiecare dată înapoi la iubitul sexagenar, în cele din urmă părinţii renunţând la ideea că o mai pot face să uite de acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia, prinsă la mijloc într-o poveste de dragoste neacceptată de părinţi.
 Vizualizări articol: 4633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Poliţia, prinsă la mijloc într-o poveste de dragoste neacceptată de părinţi4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   =)) trimis de
(18 sep 2009, 12:50:33
'fata �n forma patrata" ...
2.   Hmm trimis de
(18 sep 2009, 13:45:41
hauleu mancatziash .... lasati fata sa face ce vrea ea.... ca daca nu o fi bun barbatu il lasa .... sau vor parintii zdrente de alea?happy zestre....happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei