Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2009 - Anul XIV, nr. 219 (4205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Timp liber

Evitând plictiseala

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mulţi dintre noi suntem la curent cu serialul de televiziune „Prison Break” şi cu fenomenul care l-a urmat în mass-media, însă foarte puţini ştim ce înseamnă în adevăratul sens al cuvântului să fim închişi pentru greşelile noastre.
Dacă vreţi să aruncaţi o privire la viaţa în detenţie şi la ce gândesc cei din penitenciar trebuie să mergeţi în perioada 17 – 28 septembrie la etajul magazinului Iulius Mall. Această expoziţie reuneşte lucrări ale minorilor privaţi de libertate de la Penitenciarul Botoşani şi ale elevilor de la Palatul Copiilor din Suceava.
Pentru organizarea acestui eveniment şi-au reunit forţele Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Suceava şi penitenciarul Botoşani. I-au dat titlul „Have A Prison Art Break”, iar activitatea este desfăşurată în cadrul programului educaţional „Diferiţi, dar totuşi egali!”.
Toate lucrările au fost realizate în cadrul orelor de Terapie Ocupaţională iar scopul cu care au pornit organizatorii este cel de a schimba mentalitatea societăţii cu privire la minorii aflaţi sub detenţie şi mai ales la şansele lor de reabilitare în comunitate.
Vernisajul a avut loc joi, când unii dintre pictorii şi ilustratorii amatori au avut ocazia de a vizita pentru prima oară mall-ul, fapt realizat prin efortul Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Suceava.
Până pe data de 28 septembrie, toate exponatele - tablouri, obiecte de artizanat - vor putea fi achiziţionate de către doritori şi mai ales admirate de către curioşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evitând plictiseala.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Evitând plictiseala4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei