Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2009 - Anul XIV, nr. 219 (4205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

Doroftei îi sugerează lui Băsescu să facă băi de mulţime printre protestatari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că preşedintele României, Traian Băsescu, ar trebui să renunţe la deplasările la festivalurile şi petrecerile câmpeneşti din ţară şi să încerce să facă „băi de mulţime” în mijlocul celor care protestează în Bucureşti, nemulţumiţi de deciziile actualului Guvern.
Doroftei a semnalat faptul că la instituţia Preşedinţiei, bugetul pentru deplasări al administraţiei prezidenţiale este singurul care a fost majorat, în comparaţie cu sumele alocate în cursul anului trecut.
„Îi recomandăm preşedintelui să facă o economie şi să evite băile de mulţime practicate pe la tot felul de hramuri şi târguri obscure şi să se bucure de beneficiile băilor de mulţime în mijlocul protestatarilor din Bucureşti, precum şi în mijlocul profesorilor cărora le promitea cu un an în urmă creşteri salariale miraculoase. Şi de ce nu, în mijlocul sutelor de mii de şomeri”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL Suceava.
Pe de altă parte, el a adăugat că discursul preşedintelui Traian Băsescu din Parlamentul României, în care acesta şi-a făcut un bilanţ al mandatului său, a demonstrat faptul că toate reformele pe care şi le-a propus atunci când a câştigat preşedinţia României au eşuat.
Ovidiu Doroftei a arătat că Traian Băsescu a eşuat în lupta anticorupţie, în reformarea justiţiei, dar şi în reforma sistemului de învăţământ.
„Traian Băsescu este un preşedinte jucător, dar este un preşedinte care <joacă> doar în interesul acoliţilor săi. Şi aici putem să dăm ca exemplu scandalul Monica Iacob Ridzi sau Elena Udrea. Mai mult, Traian Băsescu a evitat să răspundă suspiciunilor care planează asupra activităţilor familiei sale, şi fac referire aici la cazurile Mircea Băsescu, Ioana Băsescu, fiica preşedintelui reuşind să cumpere într-un timp foarte scurt importante proprietăţi imobiliare”, a mai spus Doroftei.

 

S-a lansat site-ul www.sprijinpentrucrin.ro

În acelaşi timp, secretarul coordonator al PNL Suceava, Vasile Mocanu, a lansat o invitaţie sucevenilor să se alăture comitetului de sprijin al candidaturii liderului liberalilor, Crin Antonescu, la preşedinţia României.
Mocanu a spus că PNL a lansat recent un site, www.sprijinpentrucrin.ro, unde cei care îl susţin pe Crin Antonescu se pot înscrie în comitetul de sprijin.
„Deja sunt numeroase persoane care şi-au anunţat sprijinul pentru preşedintele PNL, printre care se află şi numeroase personalităţi din întreaga ţară. Iar printre acestea se numără şi suceveni, care au anunţat deja că sunt alături de Crin Antonescu”, a spus Vasile Mocanu.
El a mai adăugat că, în perioada următoare, liberalii suceveni vor continua acţiunea de distribuire a scrisorilor semnate de Crin Antonescu, în care acesta explică programul pe care îl va avea în calitate de preşedinte al României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doroftei îi sugerează lui Băsescu să facă băi de mulţime printre protestatari.
 Vizualizări articol: 707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Doroftei îi sugerează lui Băsescu să facă băi de mulţime printre protestatari4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei