Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2009 - Anul XIV, nr. 211 (4197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

Guvernul a suplimentat fondurile pentru drumurile din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul României a aprobat, în şedinţa de săptămâna trecută, alocarea, pentru judeţul Suceava, a unei sume de 33 de miliarde de lei vechi pentru asfaltarea şi pietruirea mai multor drumuri judeţene şi comunale.
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că o parte din aceşti bani va fi folosită pentru asfaltarea drumurilor judeţene Câmpulung Moldovenesc – Cabana Rarău, Probota – Lespezi, Baia - Cornu Luncii, precum şi a unor drumuri din comunele Mitocu Dragomirnei şi Cornu Luncii.
Flutur a mai spus că tot din cele 33 de miliarde de lei vechi vor fi alocate fonduri şi pentru pietruirea a 32 de kilometri de drumuri comunale. Preşedintele CJ Suceava a adăugat că de la începutul acestui an, Guvernul României a alocat suma de 94 de miliarde de lei vechi pentru lucrări de asfaltare şi de pietruire a unor drumuri judeţene şi comunale.
Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a afirmat că pe data de 11 septembrie a.c. va avea loc licitaţia de atribuire a documentaţiei pentru scoaterea din fondul forestier a drumului Poiana Micului - Suceviţa.
„Acolo avem un proiect care trebuie continuat, pentru a face legătura între Mănăstirea Humorului şi Suceviţa. Prin acest proiect se va realiza practic legătura între bazinul Moldovei şi cel al Sucevei, spre Suceviţa, o legătură foarte uşor de făcut prin munte”, a precizat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a suplimentat fondurile pentru drumurile din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Guvernul a suplimentat fondurile pentru drumurile din judeţul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dle Flutur trimis de
( 9 sep 2009, 18:24:26
Bun,vad ca sunt planuri pt legaturi intre diverse localitati,dar pe cand o sa aveti in plan si o legatura intre comuna Suceava si Burdujeni City?Nu credeti ca ar fi mai mult decat necesar un nou pod si un traseu de legatura intre zona intrare Burdujeni(dinspre Plopeni) si centrul orasului sau zona cetate?Aceasta Cale a Rusinii,pardon a Unirii este in realitate fara doar si poate o cale de legatura intre niste hipermarketuri si oricine isi da seama de asta.Pe cand o cale rutiera intre Burdujeni si oras?Cred ca aceasta este la fel de vitala ca si centurica pe care o construieste don Berceanu cu manutele sale amandoua!Nu ca ar fi nevoie si dinspre Botosani de o centura neaparat,macar de castitate daca nu pt circulatie,asa am mai scapa de jumatate din accidentele petrecute in comuna noastra.(Sucevenii stiu despre ce e vorba in context)Pour le connaiseur,c'est un pamflet.Monsieur,en garde!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei