Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 aug 2009 - Anul XIV, nr. 198 (4184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În zona Rădăuţi

Şoferi pericol public, prinşi unul după altul după un control în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă acţiune de control în trafic, organizată la finele săptămânii trecute în municipiul Rădăuţi şi localităţile limitrofe, a dus la depistarea a numeroase nereguli, printre altele oamenii legii trăgând pe dreapta şoferi băuţi ori fără permise de conducere.
Poliţiştii au constatat şase infracţiuni, în două situaţii pentru lipsă permis de conducere, în alte două pentru consum de alcool, respectiv, în câte un caz, pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.
De asemenea, în alte cinci situaţii, conducătorii auto au rămas fără permise, trei pentru că erau băuţi şi doi după ce au fost surprinşi de radare cu viteză excesivă.
Printre şoferii cercetaţi penal se găseşte şi unul care va răspunde pentru două infracţiuni. Poliţia precizează că Gică C., în vârstă de 32 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, tras pe dreapta în timp ce se deplasa pe drumul naţional din localitate, a fost depistat băut şi nu deţine permis de conducere. Într-un alt caz, în comuna Brodina, la volan a fost depistat un minor de 17 ani, localnic, ce rula la volanul unei maşini înmatriculate în Suedia.
În cadrul aceleiaşi acţiuni s-au aplicat şi 201 amenzi, în valoare de 61.120 de lei, majoritatea pentru încălcarea legislaţiei rutiere, dar şi câteva în baza Legii 61/1991, pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii si liniştii publice.
Controlul, organizat de vineri până duminică, a vizat prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere grave, în creştere în zonă, în acţiune fiind mobilizaţi şi oameni ai legii de la Biroul Poliţiei Rurale Rădăuţi şi agenţi ai posturilor comunale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi pericol public, prinşi unul după altul după un control în trafic.
 Vizualizări articol: 1675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şoferi pericol public, prinşi unul după altul după un control în trafic5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei