Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 aug 2009 - Anul XIV, nr. 198 (4184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Săptămâna italiană la Baumax

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luna august este luna în care majoritatea sucevenilor plecaţi la muncă în Italia se întorc acasă în concedii. Pentru mulţi dintre ei, concediul înseamnă şi începerea, continuarea sau finalizarea unor construcţii, iar magazinul Baumax vine în întâmpinarea sucevenilor întorşi din Italia cu produse de calitate, cu concursuri şi premii deosebite.
Astfel, de ieri şi până pe 30 august, în cadrul campaniei „Săptămâna Italiană în Baumax”, orice client care face cumpărături mai mari de 1500 de lei primeşte un vaucher valoric cu care poate servi masa la o terasă situată chiar lângă magazin. Pentru că este o săptămână italiană, şi meniul servit clienţilor Baumax este tot cu specific italian şi în fiecare zi este diferit. Paste, salate de fructe, risotto, piept de pui cu gorgonzola sunt doar câteva dintre deliciile culinare servite clienţilor care fac cumpărături mai mari de 1500 de lei de la Baumax, la toate acestea adăugându-se şi deserturi delicioase.
Pe lângă terasa unde clienţii sunt invitaţi să servească masa, în fiecare zi a acestei săptămâni cu specific italian, la magazinul Baumax vor avea loc degustări de mâncăruri italiene şi concursuri cu premii.
„Zilnic, între orele 11:00 şi 12:00 vor avea loc degustări, iar la orele 16:00 va avea loc câte un concurs cu o anumită tematică”, a declarat Carmen Chiru, directorul magazinului Baumax Suceava.
Astăzi va avea loc concursul de driblat mingea printre jaloane. Înscrierile la competiţie se fac între orele 15:30 şi 15:45, la magazin, la Info Clienţi. Premiul acordat câştigătorului este o navetă de bere. Mâine va avea loc un concurs de zugrăvit, iar marele premiu va fi un aspirator. Joi, cel mai rapid mâncător de spaghete va câştiga un fier de călcat, la fel ca şi cel mai rapid client care va căra sacii cu roaba vineri. Sâmbătă, tema concursului la magazinul Baumax va fi montarea şi demontarea unui cort contra cronometru, iar premiul este o măsuţă cu scaune pentru grădină, iar duminică, pe terasa de lângă magazin se va organiza un concurs karaoke cu muzică italiană consacrată sau un altul care îl va desemna pe cel mai rapid mâncător de mici. Marele premiu de duminică este un pachet tehnic (bormaşină şi şlefuitor). Atât sâmbătă, cât şi duminică, înscrierile pentru concurs se fac între orele 10:30-10:45.
„Scopul campaniei noastre este acela de îi atrage pe sucevenii plecaţi în străinătate, care în această perioadă sunt în concedii, acasă, şi mulţi dintre ei îşi construiesc case sau îşi renovează locuinţele”, a mai declarat directorul magazinului Baumax Suceava, Carmen Chiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămâna italiană la Baumax.
 Vizualizări articol: 1836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Săptămâna italiană la Baumax5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei