Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2009 - Anul XIV, nr. 184 (4170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La judecată

Agresorii poliţistului din Dumbrăveni, încătuşaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei fraţi din comuna Dumbrăveni care l-au bătut, miercuri seară, pe unul dintre poliţiştii din localitate, au fost încătuşaţi, ieri, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.
Ieri după-amiază, cei trei, Viorel (27 de ani), Sorin-Petru (32 de ani) şi Cătălin Mihai (24 de ani) Bejinariu, au fost aduşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, fiind audiaţi mai multe ore de procurorul de caz.
Scoşi tot cu cătuşe la mâini, cei trei fraţi au fost duşi la Judecătoria Suceava, procurorul cerând arestarea preventivă a celor trei, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri.
Ieri seară, la ora închiderii ediţiei, judecătorii nu dăduseră încă verdictul.
Povestea pentru care cei trei fraţi riscă să înfunde puşcăria pentru următorii ani a plecat de la un incident în care a fost implicat mezinul familiei, Cătălin Mihai Bejinariu.
Potrivit anchetatorilor, acesta a fost implicat într-o altercaţie cu un consătean şi a cerut sprijinul poliţiştilor din sat.
Aduşi la postul de poliţie şi audiaţi de ajutorul şefului de post, agentul Florin Cristi Tabarcea, cel care câteva ore mai târziu avea să fie luat la bătaie, cei doi scandalagii au revenit la sentimente mai bune.
Cătălin Mihai Bejinariu a spus că nu vrea să depună plângere, motiv pentru care poliţistul l-a avertizat verbal pe celălalt consătean să-şi vadă de treabă şi să nu se mai implice în scandaluri.
Cum lucrurile păreau lămurite, iar cei doi consăteni au spus că nu mai au ce să-şi reproşeze, poliţistul a mai stat o vreme la post, după care s-a urcat în maşina de serviciu şi s-a îndreptat spre casă, după o zi întreagă de muncă.

 

Bătaie cu martori

Era în jurul orei 22:00, când a ajuns în zona blocurilor din Dumbrăveni, unde a primit o locuinţă.
La ieşirea din maşină, a dat nas în nas cu Cătălin Mihai Bejinariu, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a reproşat faptul că nu l-a amendat pe consăteanul cu care se certase.
Tânărul şi-a chemat fraţii în ajutor, care aşteptau la un magazin din zonă şi, împreună, l-au tras pe agent între blocuri, unde au început să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele.
Încăierarea a scos la geamuri şi în faţa blocului zeci de persoane care au încercat să-l scoată din mâinile agresorilor pe poliţist.
În cele din urmă, cu sprijinul paznicilor de la primărie, agentul a fost scos din mijlocul celor trei fraţi.
Potrivit certificatului medico-legal, poliţistul a suferit leziuni pentru care necesită între 17 şi 18 zile de îngrijiri medicale.
În faţa procurorilor, cei trei fraţi şi-au recunoscut, parţial, vina, însă spun că poliţistul a fost cel care a lovit primul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorii poliţistului din Dumbrăveni, încătuşaţi.
 Vizualizări articol: 3668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Agresorii poliţistului din Dumbrăveni, încătuşaţi4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Clean Up! trimis de
( 9 aug 2009, 07:59:40
Niste nenorociti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei