Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2009 - Anul XIV, nr. 184 (4170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Din lipsă de piloţi

Tarom a abandonat în Aeroportul Otopeni 40 de persoane care trebuiau să zboare la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Aproximativ 40 de persoane care au cumpărat bilete de avion Tarom pentru zborul Bucureşti – Suceava de joi, 6 august a.c., au fost nevoite să-şi găsească alt mijloc de transport pentru a ajunge la destinaţie, după ce această companie nu a avut pilot pentru avionul respectiv.
Afirmaţia îi aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că şi el s-a aflat printre cei care au încercat să ajungă cu avionul la Suceava, iar după câteva ore în care a aşteptat în aeroport plecarea avionului, a aflat că cei de la Tarom nu au pilot pentru zborul respectiv.
„Nu înţeleg de ce o companie de stat, cum este Tarom, nu are piloţi pentru aceste zboruri. Nu este corect, mai ales că în aeroport erau familii cu copii care vroiau să ajungă la Suceava, persoane din alte ţări, toţi aceştia fiind lăsaţi acolo fără ca măcar cineva să vină să le spună ce se întâmplă sau să îi transporte la un hotel”, a declarat şeful administraţiei judeţene.
Gheorghe Flutur a precizat că l-a sunat pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, şi i-a sesizat modul în care operează compania Tarom. El a precizat că i-a transmis ministrului Berceanu că nu este prima dată când Tarom anulează zboruri către Suceava, de multe ori acuzând condiţiile meteorologice nefavorabile pentru zbor.
„De data aceasta nu a fost vorba despre condiţiile meteorologice, ci de lipsa pilotului şi de faptul că sunt dezorganizaţi”, a spus Flutur.

 

Clienţi din Ucraina pentru zborurile de pe aeroportul din Suceava

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a precizat că instituţia pe care o conduce intenţionează să găsească soluţiile pentru creşterea numărului celor ar putea folosi aeroportul din Suceava pentru a se deplasa către diverse destinaţii din Europa. Flutur a făcut referire în special la regiunea Cernăuţi, precizând că a luat legătura cu Punctul de Frontieră din Siret şi cu reprezentanţii Consulatului României la Cernăuţi în vederea urgentării acordării vizelor pentru ucrainenii care ar intenţiona să zboare de pe aeroportul din Suceava.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tarom a abandonat în Aeroportul Otopeni 40 de persoane care trebuiau să zboare la Suceava.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tarom a abandonat în Aeroportul Otopeni 40 de persoane care trebuiau să zboare la Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei