Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2009 - Anul XIV, nr. 184 (4170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Opt instituţii cer Guvernului deblocarea a 24 de posturi pentru a putea funcţiona

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe instituţii publice din judeţul Suceava anunţă Guvernul că înregistrează disfuncţionalităţi în desfăşurarea activităţii deoarece posturi unice din statul de funcţii sau absolut necesare sunt blocate, în urma Ordonanţei de Urgenţă Nr. 34 din luna aprilie a acestui an, şi solicită, prin Prefectură, deblocarea a 24,5 posturi.
Astfel, Direcţia de Sănătate Publică are un deficit de 4,5 posturi unice de execuţie şi solicită undă verde pentru a angaja un inspector clasa I, la Compartiment Asistenţă Medicală Ambulatorie, un inspector clasa I la Asistenţă Medicală Recuperatorie, un consilier clasa I, la Asistenţa Mamei şi Copilului, doi asistenţi medicali la Compartimentul Teritorial Sănătate Publică Vicşani, în Punctul de Frontieră, unul cu normă întreagă şi unul cu jumătate de normă.
Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional cere deblocarea unui post de consilier principal clasa I, pe monumente de for public.

 

Referent care face pe şoferul, din lipsă de oameni

Casa Judeţeană de Pensii solicită permisiunea de a scoate la concurs cinci posturi unice de execuţie necesare şi care nu sunt cuprinse în statul de funcţii, precum cea de casier, administrator, arhivar, secretar şi şofer. În prezent, serviciul de secretariat pentru directoarea Mirela Adomnicăi este asigurat de o funcţionară de la Resurse umane, iar cel de şofer, de un referent din instituţie.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă mai are nevoie de un consilier principal pe orientare şi formare profesională la Agenţia locală Suceava şi de un consilier principal, la Compartimentul înregistrări şomeri, la Agenţia locală Câmpulung Moldovenesc.
Direcţia Judeţeană pentru Tineret vrea deblocarea unui post de consilier I, iar Oficiul Judeţean pentru Ameliorare şi reproducţie în Zootehnie solicită aprobare pentru un post de biolog la laboratorul Probe Lapte, un post de medic veterinar, un inginer zootehnist, unul de jurist consult şi unul de şofer.
Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor are nevoie de un referent clasa III, iar Direcţia Judeţeană de Statistică de trei consilieri clasa I, pe posturi blocate prin OUG 34, de un inspector I asistent şi un inspector I principal, care nu sunt în statul de funcţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt instituţii cer Guvernului deblocarea a 24 de posturi pentru a putea funcţiona.
 Vizualizări articol: 2056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Opt instituţii cer Guvernului deblocarea a 24 de posturi pentru a putea funcţiona3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei