Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2009 - Anul XIV, nr. 184 (4170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat în lipsă

O tânără racolatoare de cărăuşi de droguri, căutată pentru a fi trimisă în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adriana Iureniuc, o tânără de 22 de ani din Suceava, este căutată de poliţişti pentru a fi introdusă în arestul Poliţiei. Ea este implicată în reţeaua de racolatori de cărăuşi de droguri de mare risc, reţea care a făcut peste o sută de victime în judeţele Suceava şi Botoşani.

 

Arestată în lipsă de Tribunalul Suceava la propunerea procurorilor de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT), Adriana Iurescu a încercat să obţină eliberarea la Curtea de Apel. Prin intermediul avocaţilor aleşi, tânăra a depus recurs la încheierea de şedinţă prin care fusese arestată. Completul de judecată care a analizat cererea şi probele depuse de Parchet a considerat că locul Adrianei Iurescu este după gratii. În consecinţă, au respins recursul acesteia şi au menţinut mandatul de arestare de 29 de zile. Rămâne acum ca fata să fie găsită şi condusă într-o celulă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.
Adriana Iurescu este acuzată că a racolat patru tineri suceveni pentru a deveni cărăuşi de droguri. Printre aceştia se numără şi Georgeta Albu şi Elena Lăzăreanu, ambele foste eleve eminente la Liceul cu Program Sportiv Suceava.
În acest dosar sunt în spatele gratiilor nouă persoane. Este vorba de Cezar Ştefan Bilius, tânărul de 22 de ani considerat capul grupării, dar şi fratele acestuia, Adrian Bilius. Cei doi, fiii unor angajaţi ai Poliţiei Suceava, îi mai au alături în arest pe Florin Constantin Căliman, zis „Moartea”, Adrian Manuel Mihai, Ingrid Tecuceanu, Daniela Cristina Golea, Boris Andrei Rotaru, Dimitrie Traian Grosu şi Raul Gabriel Hândrescu. Iniţial, în dosar a mai fost arestat un tânăr, respectiv Andrei Daniel Bîgea, care a fost eliberat luni seară, după ce magistraţii de la Curtea de Apel Suceava i-au acceptat recursul.
Gruparea a acţionat începând cu 2007, timp în care au fost transportate aproximativ 90 de kg de cocaină şi heroină pe trasee din America de Sud - Vestul Europei, Turcia - Vestul Europei şi Turcia - China.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără racolatoare de cărăuşi de droguri, căutată pentru a fi trimisă în arest.
 Vizualizări articol: 7016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
O tânără racolatoare de cărăuşi de droguri, căutată pentru a fi trimisă în arest4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In sfarsit trimis de
( 8 aug 2009, 12:09:26
parca nu stie politia ca fata asta e in turcia, si doar ea e capul afacerii , doar e amanta nigerianului
2.   .... trimis de
( 8 aug 2009, 15:10:56
Si tu domnule ziarist ce tot mananci la c**** si insisti cu "fiii unor angajati ai Politiei Suceava", ca si cum lumea ar trebui sa fie stupefiata la auzul unei asemenea stiri, ca si cum angajatii politiei ar fi un model de inalta conduita morala.

Dar vorba aia trebuie sa manance si ziaristii astia o paine(a se intelege "c**** ")
3.   Pt maxsuceveanu trimis de
( 8 aug 2009, 15:23:16
Domnule "maxsuceveanu", care este implicarea ta in aces caz, ca observ ca nu -ti scapa nici un articol pe care sa nu-l comentezi, ba mai mult esti in tema, ai si informatii.....te pomeni ca esti si tu unu care te-ai lipit pe langa baieti si ai auzit si tu niste informatii....si acu vii pe aici sa dai cu papagalu....scuzele de rigoare daca gresesc, dar asa pare.
3.1  RE: Pt maxsuceveanu trimis de
( 8 aug 2009, 16:40:44
draga Ana, sau baiat cu nume de fata. Nu sunt un caraush si nici prieten cu ei sau interlopi, dar toata suceava stie ca fata asta era sifon la Slusariuc si mergea la hotel cu un politist de la judiciar. Oare tu nu crezi ca a sifonat tot si a plecat? Dar fata asta de fapt este cheia politistilor. Iar baietii la care te referi tu sunt papagali politistilor. Eu sunt un om prea curat si moral sa ma cobor la convorbi cu analfabeti , sau parashute gen fete de faleza din anturajul tau.
3.2  RE: Pt maxsuceveanu trimis de
( 8 aug 2009, 22:15:20
Ana, fata cu nume de fata.Nu te-am acuzat ca ai fi caraush, am retinut din articolul precedent ca esti avocat stagiar, si avand in vedere acest lucru, ar trebui sa ai un limbaj adecvat, nu sa arunci cuvinte in necunostinta de cauza la adresa mea....a fost o simpla presupunere de-a mea, iar cand te-am intrebat acel lucru mi-am asumat riscul de a fi gresit, si MI-AM CERUT ANTICIPAT SCUZELE DE RIGOARE(vezi mesajul).

Eu ma straduiesc pe cat pot sa fiu un om curat si moral si ma voi stradui toata viata, spre deosebire de tine, care din vorbele tale pline de sine reiese ca ai atins deja perfectiunea(citez : " Eu sunt un om prea curat si moral sa ma cobor la convorbi cu analfabeti....din anturajul tau ")Te instiintez ca anturajul meu nu e compus nici pe departe din parashute si fete de faleza, si nici nu sunt una din ele.

Nu vreau sa sune a lauda, dar sunt studenta la cea mai buna facultate de Drept din tara,si poate de aceea am fost interesata de subiect.
3.3  RE: Pt maxsuceveanu trimis de
( 8 aug 2009, 22:18:56
Iar anturajul meu este cu totul altul decat cel mentionat de tine.

Cat despre partea cu analfabetismul, nu cred ca prin ceea ce am spus, ba mai mult, prin modul de redactare, ca am dat dovada ca as fi analfabeta.

Eu imi cer inca o data scuze daca te-am atins atat de tare, o seara buna in continuare.
3.4  RE: Pt maxsuceveanu trimis de
( 8 aug 2009, 22:20:56
PS: Nu astept raspuns la mesajele mele, dat fiin faptul ca dumneata "nu te cobori la convorbiri cu analfabeti"
3.5  RE: Pt maxsuceveanu trimis de
( 9 aug 2009, 08:07:53
Bine este , sa nu intri in gura unei femei. Totusi am observat cu totul o alta abordare si o alta parere in ultimele mesaje, posibil sa fi realizat ca totusi locul celor invinuiti nu este in societatea noastra, deoarece ei au ales sa distruga societatea prin aceste droguri. Cei putin documentati sau cei ce au calatorit au vazut cum drogurile strica omenirea.
4.   ... trimis de
( 8 aug 2009, 16:27:57
Singura sansa sa o gaseasca este...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei